Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GL

Terminátor

Ez a második swiftem ebből az eresztésből. Az előző óta már jó sok autóban megfordultam, és egy kicsit elszoktam tőle, ezért meglepett a kényelmetlensége, amikor újra beleültem. Az ezt közvetlenül megelőző autóm egy 92-es micra volt. Az kényelmi szempontból egy luxushodály volt a swifthez képest. Viszont az alkatrészei horror árban voltak, és menni sem nagyon szeretett. A suzuki ellenben megy, mint a golyó, és minden sarkon rohad belőle egy tucat. Ráadásul ez az autó sokmindent kaphatott az előző gazdáitól, de törődést azt nem. Kihordta lábon. Akitől vettem (húszegynéhány éves gyermeteg lélek:)), büszkén mesélte, hogy egyszer lecserélte benne az olajat. Nem mertem megkérdezni, mennyit ment vele. Amúgy a km-óra 65000 körül áll, és nem lepődnék meg, ha ez 365000 lenne. Mit mondjak? Elpusztíthatatlan darab..

- Azt hiszem minden alkatrésze az utolsó csavarig túl van a tervezett élettartama háromszorosán és ez érezhető is, de ennek ellenére minden működik egyelőre..

Sógor. Ügyes.

Fenntartási költség (10) Évjárat 1993
Megbízhatóság (10) Vezetett km 2000
Előző autója? Micra Következő autója? Suzuki
Verdikt (7.6/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)