Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,3 GLX

Pénztárcabarát, megbízható fapados

Kezdő válalkozóként másra nem volt pénzem , ezért a Suzuki Swift 1.3, 5 ajtos változata melett döntötem .Kezdem a jó tulajdonságokal , éves szinten 60 - 80 000km mentem az autóval , az utak 90%át lakotterületen kivül .Ezért az átlag fogyasztása télen sem voltt több 5 liternél. Az 5 év alatt 380 000 km-t tetem meg ugy hogy egyszersem hagyott cserben mindig beindult .Mindössze kormány összekötő gömbfejet kelett cserélni , a kötelezökön kivül .
A motorja kiválok kiváloja , az europai autó gyártásnak lenne mit tanulni .A válto pontosan kapcsolható , jól ősszehangolt a motoral .Az utastér a kategoria legnagyobja , csomagtér átlagos
És most a negatív dolgok , az utastér hangos , gyári hangszorok =0-val , a karoszéria gyenge ,de a kórózió 12 éves Suzukikon sem fedezhető fel . A fékrendszerből hiányzik az ABS .A rúgozása kemény de enek köszönhetöen stabil is az autó .A hátso ajtók kis szögben nyilnak ki. Mikor leadtam a kereskedésben , az állapot felmérés szerint a motorja még 150 000 km-t is elmegy .Egyszóval bárkinek ajánlom aki megbiszható takarékos , fürge olcsó autóra vágyik.

- Kormány összekötő gömbfej 165 000km -nél csere, 21 000ft munkadíjal együt.

Suzuki Ász

Fenntartási költség (10) Évjárat 2000
Előző autója? Tipo Következő autója? Csak JAPÁN vagy KOREAI
Verdikt (8.2/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)