Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,6 16v GX

Kirázza a beled de, minden másbana legjobb!

Előnyök:
Erős jól gyorsul nem kell forgatni se. Városban 6.5L el beéri (nem finomkodva) Országúton 6.0 L kb.
Nagyon lehet menni vele városban a lámpánál 0-50re csak a dizelekkel van kis problematika 50-100 között érnek utol. 170 utazóban simán megy neki pedig 10 éves lesz.
Hátránya:
egyedül kicsit ráz. a gyári kerekek nem birkóznak meg a 92 Le-vel (175/65 R14) muszáj szélesebb gumit felrakni. nekem ez 195/45 R15 elindul megáll kanyarodik ahogy kell. és nem ráz jobban a peresített gumival se. Így is úgy is vesekő irtó!

- (1,6 16v változat)!!!
- Kuplung megadta magát ideje korán!! 55 e-nél cserére szorult a kiemelővel együtt! A féltengelyek botrányosan drágák 200e volt egy új szett (nem vetem meg, a régit felújítottam) az 1.3-hoz a huszadából kijött volna.
- A féltengelyeket fél perc alatt tönkre lehet tenni sajan! Eltekert kormánnyal egyszerűen eltörik ha közepes gáznál nagyobbal indulunk! A többi swift-nél is igaz ez, csak ott a javítási összeg semmit mondó ehhez képest.

Bob Tibor a legjobb!!!

Fenntartási költség (8) Évjárat 2000
Megbízhatóság (7) Vezetett km 22000
Előző autója? Következő autója? nem tom nehéz lenne a helyére illő ilyen jól teljesítöt találni
Verdikt (5.7/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)