Autók » Suzuki » Swift (1989-2003)

Swift 1,0 GL

Az én Zöld Kiscsillagom!

Trabival keztem (mint sokan annak idején) majd jött egy Skoda 120. Ingem-gatyám ráment mindkett?re. Ezekután elhatároztam: kell egy olyan autó aminek a max hatótávolsága 30 km-nél több, nem kell 1-2 havonta szerel?höz vinni, átlag fogyasztása nem 13l körül mozog stb. Régebben is teszettek a swiftek meg a rengeteg pozitívum amit hallottam róluk, a pontot az i-re a céges autóink (szintén 1,0 alap swiftek) tették fel. Céges autók életét szerintem nem kell bemutatni senkinek! A használtautó kereskedéseket járva találtam rá az én Swiftemre a Suzuki Gusztávnál (kiszolgálás max 10 pont!) 1,5 évesen karcmentes állapotban. Szerelem volt els? látásra! Kevesebb mint egy hét múlva már az enyém volt. Azóta pedig enyém a gondtalan autózás élménye, tudom, ha elindulok odaérek bárhová, nem robbanok le. Persze nincs benne elég lóer? meg zörögnek a m?anyagok a beltérben meg stb stb. de akkor is jó vétel volt, nem bántam meg. Inkább ez mint egy min?ségér?l már korántsem annyira híres német tákolmány. Fogyasztása átlag 5,2, télen 6 fölött kicsivel de volt már 4,8 is. BEST BUY!!!

- Ha ezt hibának lehet nevezni: Az utólag beszerelt kpzár rudazatában a jobb hátsó ajtóban kiesett egy csavar és nem m?ködött. Visszatették, és ennyi.

Suzuki Gusztáv. Maximálisan meg vagyok elégedve velük!

Fenntartási költség (10) Évjárat 2002
Teljesítmény (7) Km vásárláskor 19000
Előző autója? 120 Következő autója? Valami tuti japán
Verdikt (8.6/10)

Suzuki Swift 1989 (1992 - 1995)