A 434 000 km magáért beszél
3 évesen vettem, 9 éves elmúlt, már 316000km (igen, ennyi) van benne. Ha szépen bánsz vele, meghálálja. Sokat járt külföldön, itthon is. Szóval mindenféle útviszony és iszony között. Utazósebesség még most is 140km/h, de ha nem vigyázok, eléri a 150et. A vége mutató szerint 185km/h volt, még most is sikerül 170ig feltornázni.
Belül zörög már sokminden, de ennyi pénzért...
A javítás olcsó, az alkatrész is. De nincs szükség semmire, mostanában kezdenek elektromos, vezetékszakadós dolgok előjönni.
A kupplung még gyári (de a hungárián csúcsban végig elég fájdalamas és fárasztó) . A kupplungbowdent célszerű megolajozni, mert kiderült a ezért nehéz nyomni.
De csak tankolni kell. És ha reggel elfordítod a kulcsot, biztos elindul! Sosem hagyott cserben.
A lassulással van némi gond. Nagyon kell figyelni, mert könnyen meglepődik az ember, ha hirtelen kellene lassulni.
Akinek ennyi pénze van, tökéletes!
A gyűrűzéstől halkabb lett és visszanyerte majdnem eredeti teljesitményét (ajánlom bárkinek, aki sok km futás után, újra akarja éleszteni, dugót is érdemes cserélni a fúrtra)
Na, most van 434000km benne. Fogyasztás 5.5l/100km, árkon bokron tökön uborkán. Ha nagyonmegzavarom otopályán, 140-150 között, akkor is 5.8l/100km.
Városban is ennyi. Most már nehezen bírja a nedves időjárást, gyújtásproblémák. Sztem a szar utángyártott elosztófedél lehet az oka.
- A kötelező nagykönyvi és előírt km-es cserék. - 250000km-nél féltengelyek - A váltó szinkronizációja (hiánya) szükségessé teszi régóta a duplakupplungos visszakapcsolást - 284000km-nél 1 es és 2es dugó eltört szoknyánál(a régi konstrukció a horonnyal, az új fúrt) a hibás konstrukció miatt - 4 henger gyűrűzés (kicsit drága) + a 2 dugó - Fékpofa csere
Haverom
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1997 |
Előző autója? | 601 | Következő autója? | marad, míg szét nem hullik |
Verdikt | (7.7/10) |
![](https://indexadhu.hit.gemius.pl/redot.gif?id=.F6V77.CUXd7e6SwcJgR4tWZDtwZl4NSsiZfOcIf2EX.Y7&stparam=ocfrinqqgg&fastid=egmxhxafaouzbflkgvniggjpntkw&nc=0)