Hatalmas erőgép
Nem rég vettem a gépkocsit 1 évesen. Ez az első dizel autom és nem okozott csalodást. A fogyasztása kitünő. Vegyes használatnálk 5,8 l, hosszútávon 100-110 km/h-ás nyugott temponál 4,8 l. Az előző tulaj computer adatait én nulláztam le. Több mint 18.000 km után kereken 6 l-es volt az átlag fogyasztása (elmondása szerint sokat ment városban).
A teljesítményére nem lehet panasz. 5-dik, 6-dik sebességben is jól gyorsul, az emelkedőket meg sem érzi és a légkondicionáló bekapcsolását sem lehet észrevenni rajta.
A futóműve egy kicsit nekem kemény, de nagyon jól elnyeli az úthibákat és stabil a kanyarokban.
Az ülése szintén kemény, de nagyon jól megtámasztja a hátam és hosszab úton is kényelmes.
A világítás nagyon jó. Szuperul megvilágítja az útat.
Az útastere és főleg a csomagtere hatalmas. Egy 4 személyes családnak bőven elég.
Nekem és főleg a nejemnek az autó nagy mérete miatt hiányzik a tolató radar. Ezt lehet, hogy utólag belerakatom.
A fékek nagyon jól dolgoznak, csak túlzottan "érzékenyek". valószinűleg ezen állítatok majd.
Mivel még nem régen vettem az autót még nem volt semmijen meghibásodásom. Remélem ez így is marad!!!
Eredetileg 1,7 tdi 100 Le-s változatot kerestem, de hála istennek ezt az 1,9 tdi-t találtam megvételre alkalmasnak. Mindenkinek ajánlom!
- Eddig semmi és remélm ez így is marad
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Alméra | Következő autója? | Nissan Qashqai |