H?belebalázs
Az autót céges kocsinak kaptam.Mondhatni, minden benne van. Alapvet?en egy szép gép, csak a színével volt nehéz megbarátkozni (türkiz).Már az els? nap hazaérve kírja a BC hogy nem jók az izzók és elkopott a fékbetét. Volt benne 43 km. Ez azért gáz egy 5,2 milliós kocsitól. Mivel elég sokat használom és nagyon vigyázok rá nem igazán lehetnének problémái de mégis: a bal els? ajtóban valami folyton ropog, a m?szerfal nyöszörög, a váltó egyfolytában nyikorog minden váltásnál, az izzókat 3 hetente lehet benne cserélni (ráadásul valami botrányosan nehezen), a kormányszervó egyszer vajpuha egyszer kemény, az ülések nagyon hamar elkeztdtek szöszösödni, a sz?nyegkárpitot lehetetlen rendesen kitakarítani, a hátsó ?lés alatt tehetetlen?l gy?lik a por a csomagtartó fel?l, a hátsó lámpákban folyamatosan lötyög a víz, és ami a legbotrányosabb: a m?szerfalórákon lév? plexik a portörlést?l olyan karcosak lettek mint egy sokat használt plexivonalzó.
Továbbá kegyetlen nehéz volt megszokni a bajúszkapcsolók m?ködését, és amióta ezt a kocsit használom, folyamatosan fáj a hátam, egyszer?en nem tudom megtalálni benne az ideális testhelyzetet. A motorjáról ne is beszéljünk, mert kb. olyan gyorsulásra képes mint egy talicska. És gyengécskék a fékei. Viszont rendkív?l jó a fogyasztása, nagyon takarékos. Kellemes belseje van, biztonságos, és valami iszonyatosan jól fekszik az utakon. Hihetetlen jó a futóm?ve, nagyon behangolták. Összegzésképpen egy jó autó, csak olyan, mintha az olaszok rakták volna össze, ami elég nagy szégyen az Opelnak. Magamnak nem venném meg ezek után, mert ennyi pénzért már alaposan körbe lehetett volna nézni.
Ez talán annak a rovására is írható, hogy majdnem a mienk volt az els? ilyen autó amit vettünk (5db),talán még nagyon új, és most jönnek ki rajta a gyermekbetegségek.
- Egy reggel nem indult, 2 hétig volt szervízbe, majd elénkraktak egy 822000 Ft-os számlát, amit nem fizettünk ki, hiszen még garanciális.Nehezen, de benyelték.
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Brava | Következő autója? | Multipla 1.9 JTD |