Városi benzinev?
Nagyon megörültem amikor átvehettem az uj automat ami egy Opel Astra classic2 volt! Egy Lada után az ember nem nagyon látja meg egyb?l a hibákat! Furcsa volt az elektromos gázpedál lassú reagálása. Az 1.4es motor városi használatra elég de nagyon sokat fogyaszt én mikor utoljára mértem 9.8at evett! Ha klimával használom városban b?ven 10 felé kúszik az étvágya! Autópályán nem hagyott cserben szerette a 160at nem volt vele gond de ennél a tarományban mintha szivták volna a tankot! Uttartása megfelel? a kormány magasabb sebességnél felkeményedik, ez nem tetszett annyira! Esztétikailag nagyon sokat ront rajta hogy párszáz km után a fékpor kirakódik a szépen csillogó dísztárcsára és ezt elég nehezen lehet eltávolítani! Az A oszlop nagyon sokat takar és kanyarban hajolgatni kell hogy a holtteret is be lehessen látni! És még valami ,ami egy 3millios autonál elég meglep?!:a benzinszimt mutató m?szer alsó tartományban nem mutat pontosan! Ami azt jelenti hogy ha elhagyta a 1/4szintet akkor nem mutatja kétszer ugyanazt egymás utáni gyujtásadáskor! A szervízben azt mondták hogy ez tipushiba nem tudnak vele mit csinálni! Engem nagyon zavar! Most mértem a fogyasztást 446km városban 46.7liter benzin! 10,5l/Km! Dízelt ide!
- Egy barom autós letörte a bal oldali tükrömet ez 40000Ftba került volna de szereztek utángyártottat 8000Ftért!
Opel Horvath Sopron
Opel Orients Csorna