Autók » Opel » Astra (1998)

Astra 1,7 Dti Caravan

Kitartó vas

Kedvelem nagyon stabil jámű , általános szervizelésen túl nem költöttem rá szinte csak a tankolás árát .Bordásszíj , szűrők , olaj , féktárcsa , fékbetét , 80 ezer ft . Nagyon szeretem hogy csak 5 litert fogyaszt , olajat nem eszi , elég dinamikusan lehet vele autózni , na nem úgy mint egy 150 lovas géppel de a kategóriájában szerintem jól . Amúgy meg 130 a limit . Vége 182 óra szerint amúgy ki tudja . Lehetne benne több pakolós rekesz , pohártartó , nagy a holttere a vezetőülésből ha nagyon hátra van tolva (193 cm) .Én szeretem jó gép ,remélem a következő is ilyen tartós lesz .

- Izzó égett ki 2-3 db.Egyszer elszúrtam a hifi cserét , letestelem egy áram szálat , elment a világítás aműszerfalból stb ...Vezérlőpanel csere , bontott 10 péz , azóta működik.

Saját magam.

Fenntartási költség (10) Évjárat 2003