Univerzális autó
Jó kis kocsi, persze már lassan hét éves, érezhet?ek rajta a hibák.Ami idegesít?, hogy kanyarban az ülések kattognak, ha valamelyik els? ablak le van tekerve nyikorog ha gödörbe megy az autó, de van más is: ha nem tekerem fel er?b?l, egy kis rés marad ahol beázhat. Én már megszoktam, de a kedvesem után mindíg fel kell húznom. A csomagtartó megfelel? méret?. Olyan autó, aminek nem ér le az alja minden földúton, úgyhogy nem gond a telekre sem felmenni es? után. Nem sérülékeny az ütköz? (fekete), ez mindenképpen jó pont. Ékszíjat egyszer cseréltem eddíg mert es?ben csúszott, de azóta ez is elmúlt. Olvasgattam, hogy sokaknak gond volt az elakadásjelz?vel ezt én nem tapasztaltam. Ami nem tetszik benne az az, hogy tavasz a h?t?rács mögötti m?anyagot ki kell szedni ?sszel meg visszarakni, és kicsi az ablakmosó tartály.
- 7 év alatt amire emlékszem:
- lambda szonda (ki kellett tisztítani vagy mi)
- antenna (900 ft tesco gazdaságossal cseréltem)
- 2 akkut cseréltem a gyári viszonylag hamar, a második (perion) pedíg épp most döglött be. Vettem 7000 ért valami névtelent.
- A többi a kötelez? fenntartás:gumi, fékpofák, ablaktörl? lapátok, olajcsere, stb.
OPEL Schiller
Tóth