Megbizható társ a midenapokban !!
Igaz még csak egy éve van nállam az autó és ez az első saját autóm de nagyon megszerettem! Már mikor autót keresgéltem akkor is az elejétöl fogva egy csapott hátuljú astrat szerettem volna!!! Kényelmes, megbizható!!! Ezzel az 1,4-es motorral nagyon meg vagyok elégedve!! Mondjuk jól jön az a plussz 22 lóerő amit SI motor nyújt de ezzel a 82lóval teljesen elegendő az én vezetési stilusomhoz!!! Bosszantó apróbb tipikus Opel hibákkal találkoztam de elhanyagolható!!! Pár kiégett izó a középkonzolban, leesett egyszer kétszer az üllésállitó kar fogólya, és ugye az az átkos vészvillógó kapcsoló de ezen kivül semmi!! Ami mi nagyon nagy előnye hogy olcsó hozzá az alkatrész!!!! Nekem van benne egy szólidabb hangcucc és azt kell mondjam remek az akuszitákja!!! És az első gyári hangszórok és csipogók is jól teljesitenek!! Hát körübel ennyit irnék az én kis Astramról!! És bátram merem ajánlani kezdő sofőröknek és szolidabb pénztárcájú autóstársaimnak!!
- Vészvillogó kapcsoló(tipus hiba) Leesnek az üllés állitó karok fogói(nem gáz csak kicsit idegesit:)) Egy pár kiégett izzó a műszerfalban(szintén nem gáz de ez is idegesitő) Hátsó fékmunkahenger(4000Ft) Első fékbetétek (4000Ft/4db) ezen kivül hál istennek semmi!!
Egy jó ismerősöm szerelő és hálistennek érti a szakmályát!!! :)
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1993 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Egy G-s Astrat szeretnék |