király az astra
Én is csak azt mondhatom igen egy opel astra!Átlagos népautó!Az enyém 2002-es évjáratú amikor kihoztuk a szalonból az t?nt fel el?ször hogy a m?szerfal nagyon lassan reagál!Ráadja a gyujtást az ember és beletelik egy fél percbe amig a benzin mutató felér!Aztán ingadozik az alapjárat melegen.El?ször nagyon megijedtem de rájöttem hogy nem vészes!Az ember megáll a piros lámpánál vagy kétszer megemelkedik a fordulat aztán abbahagyja!Itt vége is van a negatívumoknak talán mehetne kicsit jobban is de ez1.4.Száguldozásra a gsi való!Az autó metálszürke szerintem ebben a színben néz ki a legjobban most voltunk túl az els? nem csak olalycserés szervizen vezérm?szilyat is cseréltek!Az autó mióta a szalonból kihoztam ugyan úgy m?ködik soha nem hagyott még cserben csak jót mondhatok!Mentem már vele mindenhol mindenféleképpen!Mindegy volt hogy családi kirándulás vagy gyorsulási verseny!Az 1.4-es autók közt nincs szégyenkezni való!!!fogyasztás ilyen benzinárak mellett ha 2 litert enne is sok lenne!De városon kívül 5 liter városban 8 liter körül alakul!Ez elfogadható érték szerintem!Mindent összevetve nagyon jó vétel volt 2milláért!Csak ajánlani tudom mindenkinek!
- semmi!!!!
opel magocsa