Csak megy - néha egy kis olajpótlás
Eladtam, mert sem a karosszéria,sem pedig a motor méretét nem használtam ki. Az évi 30.000 km-hez viszont sok volt a 8 liter körülifogyasztás. ( bár nem nagypapi tempóban vezettem, azért nem is volt üveghangon forgatva.)Télen, amikor hidegebb, párás idő volt, néha megmakacsolta magát a kp.zár. Más baja nálam nem volt, elégedett voltam vele. Ebben a színben, és belső kárpittal, a 15-ös G Astra kerekekkel, és xenon-nal szerintem jól nézett ki. Vizsgán is minden ok. volt,az egyik oldalon a kézifék volt egy kicsit gyengébb, semmi más.
- Egy db. 10A biztosíték miatt elment az összes műszerfali jelzés.Csak a töltés jelző világított,mintha nem lenne töltés. Biztosíték csere... A pontosság kedvéért csak bő másfélfél évet használtam az autót,de meg voltam vele elégedve.
- Az autó kényelmes,jó a futóműve,tágas a csomagtartója,jó a felszereltsége(2 légzsák,klíma,abs,el.ablak,el+fűthető tükör,kp.zár,riasztó,stb...) A klíma 7,2 fokot fúj be...
- A megbízhatóság talán a garantált futásteljesítményre,illetve az azonnal elvégeztetett nagyrevizióra is visszavezethető. (vezérműszíj,görgők,vízpumpa,olaj,összes szűrő,gyertyák,hűtőfolyadék cseréje,az autó átnézetése)
Kis műhely a ház alatt,de korrekt hozzáértő pontos. Korrekt árrakkal,és hozzáállással.
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 1998 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 32000 |
Előző autója? | Polo Classic 1.4 Sportline Cool | Következő autója? | Opel Corsa C 1.2 16V EURO COOL |
Verdikt | (7.7/10) |