Cabriooo feeeling - elérhető ár
Az autót németországból hoztam saját részre, 1. tulajtól 200e km-el, vezetett szervízkönyvvel. Ennyi km után is hibátlan az autó, behozatalkor mindent cseréltem amit kellett, csak kopó alkatrészek: fékek, hátsó dob, vezérműszíj, gyertyák. 1,6-os alapmotor 70LE, száguldozásra nem alkalmas, de előzésnél ha odalép az ember, gyorsul keményen, főleg 4től. Fogyasztással meg vagyok elégedve, 6,5 városon kívül, 7,2-7,7 városban. Felszereltség korhoz, astrához képest pazar: ABS, légzsák, el tető, el ablak és el. fűthető tükör. Sőt, ha lezárom az elektromos ablak kezelőpaneljén a hátsó gombok működését (gyerekzár) kialszik a gombok világítása! Hoppá, 1994 :) szuper kis extra! persze semmire se jó :) A cabrio feeling nem marad el, tetőt lenyitva hatalmas élmény az autózás, szélterelővel 110 - 120ig nem fúj be a szél, lehet suhanni. Bukókeret ellenére nagyon merev a karosszéria, nem nyekereg, nem tekeredik, sok plussz merevítés van a széria astrákhoz képest. A tetőt felcsukva pontosan záródik, sem szél, sem víz nem jut az utastérbe, télen a legnyagyobb hidegekbe is tökéletesen kifűti az utasteret. A tetőt persze ápolni kell, tavasszal olajozni a szerketetet, összel impregnálni a vásznat.
Szuper kis autó, olcsó fenntartani, és nem kell sok kompromisszummal számolni: 4 személyes utastér, nagy csomagtér, kényelem, alacsony fogyasztás, és nagyon nagy ééélnény! Télen is teljes autóként használható.
Jó választás, ajánlom mindenkinek ! :)
- Csak a kopó alkatrészek:
- fékbetét, tárcsa, dob