A jó munkatárs
Els? tulajdonosától vettem négy évesen aki munkaeszközként használta és 128000km tett bele. Most nyolc éves és 248000-et mutat a számláló. Nálam is munkaautó, tehát nincs kímélve, de nagyon szeretem simán megy 160 at, ha kell akár a 180 sem lehetetlen. Sokat futott, de meg sem látszik rajta, az ülés nincs kiülve, nem zörög és nem ütött kopott, egyedül a csomagtérajtó alsó m?anyag burkolata hiányzik kívülr?l. (nem törés, csak leesett) Egyszer volt megtörve a bal eleje, nem nagyon, de szépen ki lett javítva, semmi nyoma. Az autó jól fel van szerelve (ködlámpa, két légzsák, szervókormány, jó zene (gyári) színre fújt tükrök, lökhárítók (gyári) két elektromos ablak és klíma. Soha sehol nem hagyott ott, sajnos 240000 kemény kilométer után elért oda, hogy költeni kellett a motorjára (180000Ft) de most valószínüleg ismét 100000 kellemes kilométer következik komoly gondok nélkül.
- Elszakadt 160-nál a vezérm?szíj (szíjcsere,hengerfej felújítás, dugó felújítás, 10db szelep (125000Ft) önindító (25000Ft) alapjárati motor (18000Ft) termosztát (5000Ft) amikor 240000km volt benne már úgy füstölt mint egy gyárkémény (mindenki hajtotta) motorfelújítás következett (gy?r?zés, csapágyak, 6db szelep, tömítések, olaj, olajsz?r?, leveg?sz?r?, gyertyák, lambda szonda 180000Ft) szélvéd? (28000Ft) h?t?gomba (1500Ft)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1997 |
Megbízhatóság | (10) | Vezetett km | 120000 |