4. Micu a családban
A képet találtam a neten, de pont ilyen az enyém is. Mivel mentem vele 22000km-t most már van mit írni. Jelenleg rendszeresen járok vele autópályán, ezért stabil fogyasztási adatot tudok mondani, ami 7,4l, nyilván a legális zónában, a forgalom ritmusában. Országúton 6.0l ugyanígy. Aki ismeri a márkát és a típust annak nem kell bemutatni, aki ilyet szeretne venni annak azt mondom hogy nyugodtan megveheti, szerintem egyes márkák és típusok felül értékeltek hazánkban, a Mitsubishi pont nem. Ha netán kellene hozzá alkatrész akkor van és ugyanannyiért mint bármi máshoz, de lehet még olcsóbban is. Semmiképpen sem drágább hozzá semmi, mint máshoz lenne. Jelenleg a 4. ilyen márkájú autónál tartok, nem véletlenül. Ez a forma, pláne ebben a színben mutatós, megnézik, ritkább mint egy-két elterjedt prémium márka ilyen idős típusa, amik mellett simán elmegy az ember. A resepktje megvan az úton, ezt szeretem benne, de nem annyira mint egy prémium SUV amivel riogatni lehet a békés autósokat. Szóval bátran vegyétek, jó az 1.5-ös motor is, nem érződik gyengébbnek. Volt olyanom is, szóval tudom miről beszélek. Akit érdekel, GPS szerint 130-nál, az óra kb. 140-et mutat, ekkor 3500-at forog. Óra szerint 120-nál kerek 3000-t, ez kb. 112. Ez nem elromlós fajta, nincs benne drágán cserélhető alkatrész, mint a dízelekben vagy turbós benzinesekben és ne felejtsük el, hogy ebben a kaszniban volt 300 lóerős összkerekes hajtáslánc is. És azt is elbírta, jól. Ezt melyik I30, vagy ceed mondhatja el? Ugye? Persze azok se rosszak, de a Mitsubishinél se felejtettek el autót csinálni amikor ezt tervezték. Röviden: jó méret, mutatós forma, megbízható, gazdaságos, kényelmes. Manapság amikor egy tetszőleges "olcsó" új autó 5M felett kezdődik akkor egy ilyenből 3M-ért már a legszebbek vannak.
- Semmi eddig.
Maszek.