A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Mitsubishi » Lancer (2007)

Lancer 1.8 Intense 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Az ezüst utazó

Szöveges ítélet

Kb fél éve vettem a gépet eddig 8-10 ezret tettem bele és imádom!
Külső: A formája mindig is tetszett és most hogy minden nap ez fogad reggelente még jobban imádom! Lassan 10 éves lesz a kocsi de a mai napig megnézik és dicsérik ami azért elmond mindent róla és jól is esik.:) Megvételkor volt rajta 1-2 hajszálkarc illetve kőfelverődés dehát nem új. Ezeket lassan javítom.

A motorja 1.8 143 LE ami elég. Nem egy sportautó, alacsony fordulatszámon kicsit lassan gyorsul de 2000-től azért már érezhetően elindul, 3-4 ezer körül pedig megy mint a rakéta és a hangja is tetszik. Sok helyen olvastam hogy nagyon megbízható a motorja ezt magam is tudom tanúsítani, eddig semmi baja. Az olajat nem eszi szépen halkan jár a motorja. Városban a lámpánál állva vagy nyugodtan gurulgatva kb mintha nem is járna a motorja de ha kicsit odalépsz egyből felmordul. Nem üvölt hanem szépen szól. Nagyon szeretem!

A Fogyasztása városban kb 9 liter országúton nekem 130 körüli tempónál hosszú távon 7.5 liter körül fogyaszt vegyesen 8-8.5 örül Ez nyilván lábtól is függ.

A belső nem túlcsicsázott egyszerű de nagyszerű, minden funkció érthető és kézre áll. A multifunkciós kormány is jól kezelhető nincs túlzsúfolva a mögötte lévő műszerfallal pedig nagyon szép az összkép. Nekem nem a legnagyobb felszereltségű van ezért navigáció nincs benne. Viszont van tempomat, 7 légzsák, egy 9 hangszórós 710 wattos Rockford Fosgate gyári hifirendszer ami gyönyörűen szól, esőszenzor, fényszenzor, állítható lámpák, kipörgésgátló(ki-be kapcsolható),légkondi stb. szóval azért jól felszerelt. A sportülések kényelmesek és jó az oldaltartásuk. Az azért jó lenne ha a dőlésszöget tekerővel lehetne állítani és nem a billentős technikával. Elég nagy a belső tere is, elől kényelmes a vezetés és hátul is igen nagy a lábtér. A váltója pontos szépen jár.
Az anyaghasználata is okés. Nem prémium kategória de ez egy 9 éves kocsi mégsem csörög zörög benne minden csupán néha hallani a műanyagok kattanását vagy zaját szóval össze is van rakva. A zajszigetelése viszont nem az igazi pályán nagy sebességnél a szélzaj kerékzaj és a motor is hallatszik és együttesen kicsit hangos.
Véleményem szerint a leggyengébb része a futóműve. Ezen persze nem segítenek a magyar utak, a kocsi alatt kicsit feszesebb sportosabb futómű van ami a 18 colos kerekekkel peres gumikkal és jó magyar kátyúkkal megdolgoztatják a rugókat. Hidegen valami mintha kattogna talán a toronycsapágy(vagy mi) adja ki a hangot nem tudom ez típusjelenség nagyon sok tulaj tapasztalja ezt. De hozzáteszem ettől nincs baja én és még sokan nézettük meg és ez egyszerűen ilyen nem olyan zavaró. Aki ilyenben gondolkodik a futóművét mindenképpen megnézném amennyire lehet. Kicsit feszesebb is az utazás ezáltal jobban érezzük a kátyúkat de nem zavaró.
Na de van ám jó tulajdonsága is... a sportfutómű nagyon jól fut, nagyobb tempóval is bátran bemehetünk egy kanyarba, stabil és pontos a kormányzás. Élmény vele gyorsan menni. Elég strapabíró is a cucc de az alkatrészek sem drágák.

A csomagtartó 400 literes ami egy sedánnak teljesen jó a hátsó ülések lehajthatóak a kalaptartó viszont nem levehető.

A külső lemezek nem tűnnek talán olyan erősnek bár kitudja ehhez nem értek, alatta viszont masszív cucc a töréstesztje is 5*-os és tele van légzsákkal.

Összességében eddig imádom, gyönyörű, jó vele utazni, kényelmes, csak ajánlani tudom.

Ha lesz még észrevételem, újdonság vagy ha eljön a válás ideje még írok.:)

Hibalista

- Eddig semmi

Ide hordtam szervizbe

NoviMitsu

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2009
Kényelem (9) Használati időtartam év
Teljesítmény (10) Km vásárláskor 110000
Megbízhatóság (10) Vezetett km 8000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Corsa B Következő autója?
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.6/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Mitsubishi Lancer 2007 (2007)

További ítéletek (67 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)