A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Mitsubishi » Lancer (2007)

Lancer 2.0 sportkombi 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

2 literes igazmondás

Szöveges ítélet

Nos, mivel én régóta ilyen típust akartam, sokat informálódtam, ezért tudtam milyen szempontok alapján keresgessek. Itt a Népítéletekben szinte csak jó dolgokat írnak, pl a rozsdásodási hajlamról nem sok szó esik, pedig ez a Lancer legnagyobb ellensége. Általában küllemileg csillognak villognak, de amelyik olyan helyről jött, ahol sokat sóznak, az alját úgy megeszi a rozsda hogy el se hinnétek. Épp ezért én egy Olaszországból behozott példányt választottam, ami esztétikailag nem makulátlan, viszont teljesen rozsdamentes. Amire figyelni kell:ha kinyitom a motor teret és ott sok a rozsda, csavarok meg úgy az egész, azt csukd le és menj tovább. A hátsó ívek, főleg a balos, a géptető éle ami rozsdásodni szokott. Nem is ez a baj, hanem az üzemanyagtank(180eft)tankbeöntő cső(70eft)olajteknő 1.6 hoz kapható 15e környékén, 2.0 hez vagy gyári sok pénzért, vagy ebay. A bölcső is lerohad soknál(300e Ft körül), bontottat jót találni nem egyszerű. Továbbá össze rohadnak a futómű csavarok, a fékek.Továbbá az 1.6 hajlamosak a túlzott olajfogyasztásra, a 2litersre ez nem jellemző.Toronycsapágy hiba esetén csak gyárit érdemes belerakni, ill. a gumi szilentek is tudnak érdekes nyöszörgő hangot kiadni. A fogyasztás:7 liter alá vinni csak extrém esetekben lehet, olvastam itt 5,1litert,szerintem nem hiteles mert 110-120km alapján fogyasztást mérni hülyeség. Nekem 7,5-8 l az átlag, és ez 80% főút 90 km/h, a maradék város, dugó nélkül.A sportfutómű jó úton egy áldás, rosszon átok, szerintem sokáig nem is fogja bírni hogy javítani kelljen.Motorja kellemes, váltója precíz, a 2es fokozatot hidegen kicsit nehezebb kapcsolni. Én imádom az autómat, és a fenti hibáktól mentes, de gondoltam leírom ezeket a dolgokat, mert bele lehet szaladni olyan vétele is amikor nagyon sok pénzt rájuk kell költeni. Vétel előtt nagyon ajánlott egy alapos állapot felmérés, aknán vagy csápos emelőn. Elektromos hiba nem jellemző, de nagyon gyakori a katalizátor vagy lambda szonda miatti check engin lámpa,előbbi horror 300eft, vagy utángyártottat bele faragni, utóbbi denso 50-60eft körül, vagy bosch univerzális 20 e körül. Azonban ha találsz egy nagyon jó darabot,amin rozsda sincs,nagyon fogod szeretni, mert élvezet vezetni, és nem az ereje miatt, hanem mert úgy érzi az ember hogy itt minden össze állt, és összhangban van.

Hibalista

- Fűtés állító mehanika+bovden(11eft)Tipushiba!

Ide hordtam szervizbe

Régi ismerős

Értékelése: 10

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2004
Kényelem (7) Használati időtartam 1 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 186000
Megbízhatóság (9) Vezetett km 12000
Szerviztapasztalat (8) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Carisma 1.6 benzin Következő autója? ?
Ennyire szerette (9) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (7.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Mitsubishi Lancer 2007 (2007)

További ítéletek (67 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)