A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Mitsubishi » Lancer (2007)

Lancer 1.6 Invite 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Nem szerelem, inkább bizalom

Szöveges ítélet

Eleve nem vagyok egy nagy mesélő, a tárgyilagos beszámolókat preferálom, ráadásul ebben partner ez az autó is. Mit írhatnék egy olyan autóról, amivel semmi gond nincs?

Nyilván támadható az "ítéletem" az alacsony futás miatt(évi nagyjából 7000 km), de nekem autó csak akkor kell, ha kimozdulok ebből a nem túl nagy vidéki városból, ahol gyalog is odaérek mindenhova.

Az előző autóm egy 2007-es Mitsubishi Colt 1.3 volt, az is újan vettem, és semmilyen gondom nem volt vele az alatt a 7 év alatt és csak azért adtam el, mert kinőttem. Mivel akkoriban akciós volt a Lancer, ezért erre váltottam és jól tettem. 183 cm-es magasságomhoz tökéletesen passzol a beltér, míg a Colt-ot kicsit szűknek találtam, itt bőven van hely, és mindent kényelmesen elérek, kézre esik az összes kapcsoló.
A beltérrel kapcsolatban mindössze kettő kifogásom van: az egyik az Info gomb, amit elég hülye helyre tettek, pont takarja a kormány, de nem olyen vészes azért. A másik az anyaghasználat: nekem ugyan semmi nem zörög, viszont a műanyagok és a kárpit könnyen koszolódik (vettem bele üléshuzatot).
A fűtés-hűtés jól működik, a gyári audio rendszer nem szól rosszul, a kijelzők jól láthatóak, és nincs túlbonyolítva az elektronika. Minden irányban jól ki lehet látni az autóból, a csomagtér se kicsi.

A motor ugyan nem erőművész, de felesleges is ennél több, előzésnél én visszadobom hármasba és akkor életre kel :)
A fogyasztása használattól függ: városban alig használom, így erről fogalmam sincs, de országúton, tavasszal és nyáron nekem összejön az 5,2 l/100 km több alkalommal is és nem tötymörgök, csak nem nyomom ész nélkül a gázt és a féket. A maximális fogyasztás pedig 7,1 l/100 km volt, de ez autópályás menet volt.

A design szép lett és folytatja az egykori Mitsubishi hagyományokat, több korábbi modell formája is visszaköszön benne; viszont a fényezés elég kényes, ezzel nem árt vigyázni.

Összegzésül: olyan embereknek való, akik azért vesznek autót, hogy az szolgáljon, elinduljon, menjen, megálljon, és mindezt akkor, amikor a vezető akarja, lehetőleg nem drágán. Vezetési élmény? Kinek mit jelent? Nekem az előbbi felsorolást, egy megbízható autót, azt, hogy nem kell idegeskednem se a szervízdíj, se az alkatrészárak miatt, se azért, hogy mikor rohad le. Ha tépni akarok, vagy egyéb módon idétlenkedni, arra ott vannak a motorjaim.

A következő viszont már nem Mitsubishi lesz, mert erre is rátenyereltek a franciák. Szerintem valami dél-koreait veszek majd, de addig még minimum 10 évem van ezzel :)

Hibalista

- Nem romlott el rajta semmi.

Ide hordtam szervizbe

Sió-Motor Kft.Csak kötelező szervizekre vittem, semmilyen problémám nem volt velük, egy óra alatt megvoltak a munkával és számlát is adnak róla (volt, ahol nem kaptam).

Értékelése: 9

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2014
Kényelem (8) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (9) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (10) Vezetett km 21000
Szerviztapasztalat (9) Átlagfogyasztás 6 l
Előző autója? Colt 1.3 Következő autója? Kia, Hyundai, vagy Mazda
Ennyire szerette (10) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (9.3/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Mitsubishi Lancer 2007 (2007)

További ítéletek (67 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)