Hűséges társam minden helyzetben.
Nos 2015 augusztusában vettem a főnöknőmtől ami addig cégi autóként szolgált. 169 000km volt benne. (Most 206000km van benne). Elhoztam olajcser, filterek cseréje. Vettem rá nyári gumikat. Én személy szerint nagyon megvagyok vele elégedve, kényelmes, elegáns, lehet bele pakolni vastag végivel. Vitem benne már hordókat, kerti kistraktort, szőlő prést s mindent amit bele lehet tenni. A kétdarab turbócsőt leszámítva ezidáig mást nem kellet javítani. Vezérlés csere már volt 200 ezernél. Aki szeret normálisan, lazán vezetni, itt-ott szállít valamit vagy bepakolja a családot s irány a balaton annakbőven megteszi. Lehet ezzel is dinamikusan sportosan közlekedni már amennyire a 1.6 engedi aki száguldozni akar megveszi a RS verziót vagy vesz egy mustangot.
Sokszor segített rajtam a ESP mind esőben s hóban. 4fok alatt felvillan a hópehely amit a mai napig nem tudom hogy mi funkciója van neki de számomra nagyon idegesítő amikor a hőmérséklet pont 4 fok körül ugrál képes percenként villogni és sípolni is. Valahol állítólag ki lehet kapcsolni a sípolást de a hópehely villogása megmarad. Szépen tartja a autópálya tempót lehet vele azért előzni is 160-170ig viszonylag szépen húz de ez fölött döglött ló. Kihúzza a 200km/h mert mentem vele ennyit de ne legyen nagy szél :p .Ja fogyasztás 4liter. Összességében egy megbízható úti társ soha nem hagyott ott sehol sem, most télen a -23fokban is indult (a mondeónk nem mozdult, igen új aksival.) Én csak ajánlani tudom ezt a autótnagyon megvagyok vele elégedve, nagyon nagyon nagy bajának kell lennie ahhoz hogy neaggyisten lecseréljem, de akkor is focusra.
- A levegőfilter és turbó közötti cső szétrepedése ami különben széria hiba. - Új 52 000-,forint. Még egy cső elrepedt aminek a megnevezését nem tudom de az 25 000-, forinba került. A első két felfüggesztésnél a "silent" blokkok.
Ford solymár esztergom
N-motor Ford Nitra város Szlovákia