Amore nero
Nagyon szerettem. Első szalonból vett kocsim volt. A sztereotíp vélemények szerint egy drága és keveset tudó autónak kellett volna lennie. Nem volt olcsó vétel ´98-ban, és ha valamit venni kellett hozzá akár mert elromlott vagy szervízeltük megkérték az árát, de ezek a költségek más autóknál sem azok. Nem tudott kevesett, mert ami nekem fontos volt az mind benne volt ABS, klíma, 1.6 motor, szép, nem kopogós műanyagok. Nekem biztonságot adott, hogy volt benne anyag, nem éreztem úgy mintha papírkamiont hajtanék. Ami rossz volt benne: a biztonsági öv - mivel a kocsi 3 ajtós -majdnem megfojtott, váltani elég röcögős volt, és nem tudtam egyedül kicserélni az izzókat.
- Elektr. ablakemelő csere garanciában, majd 5 év múlva még1x. Gumibakok, ablakmosó berendezés cseréje, majd a 10. évben a váltó esett szét, de sikerült úgy-ahogy felújítani. Kocsi megy, csak van egy kis hangja. Ezenkívül egyéb kisebb dolog mint pld. a motortérben elrepedt egy cső, és annak cseréje, de gyakorlatilag a 10 évig előírt szervízelések mellett semmi különös meghibásodás nem történt.
Parhon Béla
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 1998 |