Elny?hetettlen aszfaltpattanás!
Hat en nagyon meg voltam elegedve ezzel az autoval!!!Igaz nem megy ugy mint egy sportosabb kecske,de en kihoztam belole amit lehetett.A kocsit atmeneti autokent vettem meg tok ujjan,elotte egy pontosan 1600cm2-vel nagyobb preztis kocsival nyomultm.Es megis ennek a vezeteset sokkal jobban elveztem (persze hiszen tudtem sokkal kisebb a szervizkolcseg)igy szo szerint szet hajtottam az autot!!!Megkell mondjam a mocija es a valto birta a kikebzest.Bejaratasnak rokton az elso 100km-en 5fo full padlo irany a balcsi.Elso meglepi a 192-es nagynehezen elert alom sebeseg volt,nana hogy lejton.Na persze nem 6.ba hanem 5os be mert itt ment csak a kecske.En teljes 8 honapig hasznaltam,es minden nap szet hajtottam a lelket is DE BIRTA!!!Pedig mar a haverok fogadtak ra hogy mennyi km-ert bir ki alattam.Hozza teszem hidegen sose bantottam ,mindig attam esejt a mocinak a bemelegedesre.Hat en ezert imadtam ezt a verdat.
Rosz tulajdonsaga:Az elso 1-2hetben ossze szedtem a belterben kb ugy 15-20 cavart.
A picuri motor nem birja a klimat (konkreten nem hut neha)
Az uj aranak szinte a toredekeert lehetett csak eladni,mindent kiszamolva 8honap alatt sikerult 950-980ezret buknom a kicsiken!!Eszt mas kocsimmal meg sosem sikerult elernem.Pedig volt egy par.
- Konkretan SEMMI!!!
- A 17colos felniket a jo Bp utak es a vezetesi stilusom miatt,2-havonta gorgoztettem.
- Egyepkent csak kotelezo szerviz.
M0
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |