A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Fiat » Stilo (2001-2007)

Stilo 1.4 Racing 

Az ítélet értékelése
3,1(14 db)

Miért nem hallgattam a közmondásra?

Szöveges ítélet

Nagyon megtetszett. Gyári Rancing kivitel volt, szép felnikkel, csábító külsővel és belsővel. Tetszett h a csomagtartót úgy lehet bővíteni h síkba dőlnek a hátsó támlák és nem lóg be semmilyen kerékjárat.

Puha műanyagok mindenfelé, az olaszok értenek ehhez, ugyanaz az utólagos műanyag bevonat az ajtókon mint a VW csoportos autókban csak itt nem mállik le. Kényelmes nagy ülések, tökéletes vezetési élmény, a City szervót imádtam. Nem volt az a sebesség és útviszony h ne lehetett volna egy kézzel tartania a kormányt, nagyon feküdte az utat. Ritka jól szólt a gyári Bose hifi rendszer is.

Aztán egyszer csak(már több mint egy éve nálam volt) indítás után neki állt 100-500 között ugrálni az alapjárat az autó pedig remegett. Szervízbe be, pár érzékelő kicserélve, ott hagyva majd' 200 ezer HUF, 2nap után előről minden.
Utána felkerestem a létező összes jó szerelőt, autódidakta módon elkezdtem én is belepiszkálni mindenbe, amikor már lemondott róla mindenki még kicseréltettem pár érzékelőt, a lambda szondákat(mert mint kiderült már egyik sem muzsikált a kettőből), mikor beláttam h kész ennyi volt, vége.

Azt mondta a szerelőm hagyjam ott 1hónapra, minden nap beindítja és ha végre elkapja a computer a hibát akkor -talán- jó lesz. Ebbe nem mentem bele. Ugyanis hibakódot sosem hagyott, ezért lett végül a motor is megbontva, de ki gondolta volna ott sem lehetett látni semmi érdekeset.

Minden reggel gyomorideggel mentem le, jó fél órával indulás előtt h vajon beindul-e? Isteni érzés volt a kiskörúton a belső sávban lefulladni vele, majd hazáig minden piros lámpánál 2000-en bőgetni a motort h le ne álljon.

Persze voltak szép időszakai amikor akár 8-10napig sem csinált semmi rosszat.

Végül ELADTAM, ami nehéz szülés volt, de utána egész éjjel remegtem, akkor jött ki az a sok feszültség amit ez a szar okozott.

Hibalista

- Minden! - Végül nem tudták megjavítani. - -pillangószelep - -motorvezérlő - -különböző érzékelők - -lambda szondák - -vízpumpa - -termosztátot valósággal ette

Ide hordtam szervizbe

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (1) Évjárat 2005
Kényelem (9) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (8) Km vásárláskor 80000
Megbízhatóság (1) Vezetett km 70000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 10 l
Előző autója? Panda 1.2 Emotion Következő autója? Wagon R+ 1.3 GS
Ennyire szerette (1) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (3.1/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Fiat Stilo 2001 (2004 - 2007)

További ítéletek (245 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)