El?ítélet-mentesen: árban a legnagyobb vas
Jó oldal: Kiváló futóm?, satu fékek, jó úttartás még kátyus felületen is, jó ül?helyzet (egyterüekhez hasonló), jó kilátás szinte körkörösen, nagy bels? tér és csomagtartó, a motor alatti véd?lemez nem m?anyag. Semmi bonyolult elektronika az engine controlleren kívül. Jó az autórádió és a hangszóró el?készítés. A beépítés szinte percek alatt megtörténik. Kellemes vezetni. Lakott területen mindig a sebességmér?t kell néznem, nehogy gyorsan hajtsak, mert nem érezni a sebességet. Kevésbé érzékeny az oldalszélre mint az el?z? autóm. A 4.55-ös kormányáttétel furcsa, de megszokható.
Kevésbé jó oldal: A bels? levegöztet? rendszerben nem hogy pollen, de semmi sz?r? nincs. Rémiszt? egy pollensz?r?s tipus után. A menetszélzaj 120-130 körül er?södik. A csomagtartóba jobb ha vágsz egy farost lemezt, egyébként soha nem lesz sík. Az ablaktörl? folyadék tartályának kupakja gyengén zár, ezért a kiszivárgó lötty szagát lehet érezni a beltérben. Mindezek ellenére jó vétel volt. Horgászáshoz vásároltam els?sorban. A 2,4 m-es botzsák is befér úgy, hogy alig van holttér a hátsó ablakban. Ebb?l a szempontból a 3 millió fölött kezd?d? kombik alatt minden más tipus elvérzett, még a Fábia kombi is.
- Gyári hibák: a bal oldali C oszlop bels? m?anyag burkolatának egyik rögzít? eleme nincs a helyén. Eltávolíthatatlan folt a m?szerek elötti plexin. Az autót 2005 tavaszán vettem át, így csak szeptember végén derült ki, hogy a hátsó ablakfütés nem m?ködik. Garanciában javították és ha már levették, kicserélték a C oszlop bels? burkolatát szintén garanciában. Pipálod?
Renault Császár Kft., Tatabánya
Kiváló gárda, magas szakértelem, bemehetsz a m?t?be, kérdésre adnak választ, érdekli ?ket a megelégedettségi fok, tanácsot adnak, egyáltalán nincs titok bennük a tipust illet?en.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | Opel Astra G 1.2 16V | Következő autója? | Logan kombi |