A legjobb járgány
A Volkswagen Bora egy kis családi autó, mondhatni a Jetta negyedik generációja, és a Volkswagen Vento utódja. Az autó gyártása 1999 júliusában kezdődött, nekem egy 2005-ös modellt sikerült beszereznem. A Bora egy téli szél, amely időszakosan fúj az Adriai-tenger partjain, valamint Görögország, Oroszország, Törökország és Bulgária Szliven régiójának egyes részein. Észak-Amerikában és Dél-Afrikában a Volkswagen Jetta becenevet ismét megtartották, mivel az autó továbbra is népszerű volt ezeken a piacokon.
Két új belső égésű motort kínáltak, nekem az 1,6 literes négyhengeres verzió jutott. A felfüggesztés ugyanaz maradt, mint korábban. Ezt jelentősen lágyították a kényelmes utazás érdekében, amit némi kritika is kapott, de én maximálisan meg vagyok vele elégedve. Mivel még mindig meglehetősen kemény a riválisokhoz, például a francia autógyártók által kínált járművekhez képest, nem szólhatok egy árva szót sem.
A járgány még mindig nálam van, szeljük az utakat kettesben, szinte hiba nélkül. Beleraktam már közel 123.000 kilométert, és nem is fiatal a kicsike, de nem rendetlenkedik. Egyedül a fordulatszám mutatója makacsolja magát meg néha, de amikor szerelőhöz kerül, akkor természetesen mindig jól működik.
- Fordulatszám műszer
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2003 |