Tolvajok legkedvencebbike
LOPJÁK!!! Zuglóban lakom, a környékről egy-két havonta eltűnik egy-egy Ignis, és a környéken nem a kerületet, hanem max. 3 háztömböt értek!! Az enyémnek is a könnyelműségem lett a végzete, az aggasztó hírek ellenére nem gondoskodtam megfelelő lopásvédelemről. Egy reggel hűlt helye volt. (Leendő) Ignisesek! Ne spóroljatok a tolvajellenes kütyükön, a gyári dolgok - a jelek szerint - mintha bent sem lennének!
Alapvetően jó kis autó, megbízható, komoly hibája 1 év alatt nem volt. A feleségem a kezdeti berzenkedés után nagyon megszerette. A két gyerekülés jól elfért hátra, könnyen pakolható, és bár a csomagtér nem túl nagy, a kölkökkel és a cuccokkal együtt mindig befértünk, bárhova mentünk. 10.000 km után már a fogyasztása sem volt olyan horrorisztikus, addig 13 litert is mutatott néha a komputer 120-as tempónál autópályán, klímával. Később ez lement bőven 9 alá.
- Végig az 1 év alatt, míg megvolt, ciripelt valami a jobb első féknél.
- A lábunknál egy téli éjszakai utazás során leesett valami műanyag csík a műszerfal alól, amitől ömlött be kintről a hideg levegő. Reggel visszapattintottam.
Suzuki Ház XIV.
Kissé szórakozottnak találtam őket. Például a garanciális szerviznél (ami után néhány nappal kelt lába az autónak) elfelejtették bepöcsételni a szervizkönyvet, úgy kellett visszamenni. Olyan félszívvel ragasztották meg a levált műanyag tetőcsíkot is, ráadásul keresztbe leragasztották (talán a száradás idejére?) valami förtelmes ragasztócsíkkal is, ami eltávolíthatatlannak bizonyult, talán majd a tolvaj uraknak több szerencséjük és kifinomultabb technikájuk lesz hozzá
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2007 |
Előző autója? | Swift Sedan 1.6 | Következő autója? | Talán Volvo (nem lopják!) (?) |
Verdikt | (6.7/10) |