Sárga tengeralattjáró
2007. 01.17, 18 000 km: 2003-ban vettem újonnan a régi Swift után. Az Ignis jó kisautó. Remekül megy, és ha nem nagyon előzgetünk vele, átlagosan 7 litert fogyaszt. Remélem hogy mindig ilyen jó kocsim lesz. Hibátlanul működik. Egy kicsit lehetne nagyobb is, de ez ilyen. Amit nem szeretek benne, az a gyári rádió, aminek gyenge a vételi képessége, és szólhatna szebben is. Viszont nem húzza az orrát a földön, nem ér le sehol. Ez is pozitívum. Erről a kocsiról elhiszem, hogy évek múltán is kiválóan fog működni. Sokan szidják a pattogós, kemény rúgózást. Ebben igazuk is van. De a hátsó merev tengely bizti hosszú életű lesz. Harmadik fokozatban megy 120-at is, a tartós 140-et lazán futja. És az a gyönyörű piros műszerfalvilágítás.
2008.11.28., 31 000 km: azóta is hibátlan az autó. :):) Nem is fogom eladni, marad amíg él, azaz jó sokáig. :) Az érdekes dolog, hogy autópályán 100-nál ugyanannyit fogyaszt mint 140-nél, legalábbis többször így állapítottam meg. Lehet hogy sokan lenézik, de nekik üzenem ha ilyen autójuk van: adják el a francba, cseréljék le, olyanra ami eszi az olajat, vagy esetleg be sem indul. :):)
- semmi
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |