Autók » Suzuki » Ignis (2003)

Ignis 1,3 GC

Kis kanyarmágus

Üdvözlet!

Eddig 75 ezer kilométert tettem meg a gépsárkánnyal gond nélkül. Egyedül a futómű hagyott kívánni valót maga után. Ezt gyorsan orvosoltam egy ültetéssel és gázos lengéscsillapítók beszerelésével. Valamint nem hagyom ki a sorból a toronymerevítőt sem. Így nagyságrendekkel javult az úttartása és a vezethetősége. Nem bólogat gyorsításkor és fékezéskor. Egyszerűen brutális lett. Ahol eddig csak 120-al mertem belemenni a kanyarba most 140-150-el simán elsuhanok. Igaz nagyon kemény lett a futómű. De legalább nem dobja el az orrát egy nagyobb bukkanónál. Most már furcsának találom, hogy az előttem haladó autós a fékre lép mikor egy kanyarhoz ér! 35 ezernél féktárcsát kellett cserélni. Azon kívül csak olaj és levegőszűrő cserére kellett vinnem. A motorja szerintem elég nyomatékos egy kis élményautózáshoz. Igaz csak 3000-es fordulat felett, de akkor viszont naggyon elindul. Én még megspékeltem egy verseny kipufogóval ezt az élményt. Már-már olyan érzés mintha egy N-es rali autóban ülnék. Gyorsításkor mindig lúdbőrözök. Nekem így lett szinte tökéletes autó az IS. Nem bántam meg, hogy SUZUKIT választottam. NAGYON SZERETEM AZ AUTÓT!!!!

- Eddig generátort cseréltek azt is sajna önhibámból, de szerencsére gariba megoldották a gondot:)

Suzuki Rózsa, Heves

Fenntartási költség (10) Évjárat 2004
Előző autója? swift 1,3 86´ Következő autója? Subaru Impreza Wrx Sti
Verdikt (8.5/10)

Suzuki Ignis 2003 (2003 - 2007)