Erős, és ennyiben kimerül minden jó
A szüleim kocsija, nem az enyém. Egy 1.3 Swiftet cseréltek be az ignisre. Hát szerintem jobban jártunk volna, ha értelmesebb dologra adjuk ki a pénzt (lenne helye). Bőrön, meg automata váltón kívül full extrás. Szüleimnek nagyon tetszik a formája (én inkább nem mondok semmit), de nekem nincs ízlésficamom. A motorja szuper, ég és föld ez a Swifthez képest, de a 92-es 1,4-es Unom is ment így (igaz többet evett). A belső tér szép, de a kapcsolók igénytelenek, a gyári hifi nevetséges, recseg, nem veszi az adást a rádió, nincs mp3, az ülések túl kemények, oldaltartás nélküliek. A kocsi túl magas magasan is ülsz benne, teherautós érzet. Egy családi kocsi NE legyen ilyen. Ráadásulk a futóműve pffffff... Csak pattog, egy krosszautóhoz hasonlítható, de egyenes úton jó. Kicsi a csomagtartó. Nem rossz autó, de rohadt ronda, meg szar az úttartása.
Ahogy többet hajtom szüleim verdáját egyre jobban megutálom. Rettenetesen instabil a kanyarban, ráadásul olyan erősen dolgozik a szervója, hogy az útról abszolút semmi visszajelzés nem érkkezik. Egy ekkora autóba teljesen felesleges szervó. Csak a fogyasztást növeli. Úthibákon kegyetlen érzés benne ülni. A kerékjárati ívvel szerintem a sportosságot vették célba a tervezők, de szerintem inkább szánalmasra sikerült.
- eddig még semmi
garancia miatt nem nyúlunkl hozzá, most még :)
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Uno | Következő autója? | Delta HF Turbo Integrale |