Imádott kedvesem
Imádom ezt a kocsit. Mikor beülök a mennyekben érzem magam, és alig várom, hogy újra vezethesem. Végre egy olyan autó mellyel lassan is lehet menni és nem gondolják a más kocsiban üllök, hogy ez a jármű nem tud menni!
- 2004 juliúsában vettem a kocsimat 0-km állapotban. Megjártam vele Bulgáriát, Cseországot, Lengyelországot, Szlovákiát. és természetesem Magyerországot. Jelenleg 35000-km van benne, és túl vagyok az első szervízen melynek kőltsége 80000ft ba került, de mindent kicseréltek ami elő volt irva. A szerviz intervallum kijelző még nem jelzett, hogy szervizbe kéne vinni.Én csak azt tudom mondani, hogy ez egy kitünő gépkocsi,nekem egy évig lelkiismeret furdalásom volt amiat, hogy nem VW-paszátot vettem. De ez a kétségem már elmult, és most már nagyon örülök, hogy ezt vettem. Ez a kocsi nagyon kényelmes, jól vezethető és kitünően fekszi az utat. A fogyasztása meglepően alacsony én 5.5l körül jövök ki 100km-re. Igaz nem is hajtom a pályán is betartom a 130km-es tempót, engem nem érdekel, hogy mások, hogy száguldoznak. Tehát összegezve megérí az árát. De lehet venni drágábbat és hiressebb márkát is. Meg kell nézni ezek szerviz költségeit, és meghibásodásí statisztikájukat!
Skoda Drezbach Bp, Keresztúri út.
Nagyon Korekt, és kitünő szerelők vannak. A hozzáállásuk remek, szakértelmük magasszintű, ügyféllel való foglalkozásuk lenyügöző.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Carina-E | Következő autója? | Skoda suberb |