A lehető legjobb
7,5 év után frissítve a leírás.
A mérete, eleganciája és nem utolsó sorban várható értéktartása miatt választottuk.
A nejemnek csak a színe nem tetszett, mert nem fekete, hanem bazaltszürke.
Nem olyan gazdag felszereltségű, mint az előző francia autóm volt, de sokkal masszívabb.
A hibalistában leírtakon kívül semmi problémám nem volt vele.
A tolatóradar hiányzott néha (mert a jót könnyű megszokni, az előző autóban volt), eleinte hátra sem néztem, amikor elkezdtem tolatni, még jó, hogy egyszer sem törtem össze semmit :)
Rohadt nagy csomagtartó, minden belefér. Ha nem, akkor vegyünk teherautót...
Közel 8 év alatt belement 120e km, semmi komoly probléma nem volt vele (apróságok a hibalistán). A fogyasztás beállt 7-7,5 l közé, télen sem ment 8,5 fölé soha, még rövid utakon használva sem.
Aki beleül, az csodálja, hogy milyen nagy hely van benne hátul.
Ha valaki sokat autópályázik, annak ajánlott a tempomat, utólag sem kerül többe beszereltetni, asszem szakszervizben 40 ezerben állt meg. Ha jól használják, akkor a fogyasztást is tudja néhány decivel csökkenteni.
Továbbra is ajánlott kategória.
Idén megváltunk tőle, hogy egy újabbra cseréljük, a vevő meglepődött, hogy még eredeti fékek, kuplung, stb... volt az autóban.
Az értéktartást is megerősítem, jó áron sikerült eladni, mindössze 1 nap alatt, igaz minden rendben is volt az autóval.
Szóval aki ilyen autót szeretne, bátran ajánlom.
- Garanciában cserélték a fejegységet, mert nem adta ki a lemezt. - Az utólag, szakszervizben beépített tempomat 4 évig bírta, cserélni kellett, de kb. 15 ezerből megvolt. - Típushiba a szétcsúszó hátsó ablakmosóhoz vezető cső (3x igazítva). - 6 év után a hátsó ablaktörlő motor megadta magát (szétfagyott, bár márkás téli alakmosót használunk). - 2 jobboldali fényszóróizzó. - - Ennyi - több hibája nem is volt, amíg el nem adtuk.
Gyöngyös - Skoda Sándor autóházAmire a változó szervízintervallum miatt számítani kell, az a drága olaj (min. 2-3000 Ft/l, ha nem a kereskedésben veszed).Általában apróbb dolgokat ingyen is megcsináltak, másrészt amióta van Garancia 4+, azóta sok pénzt meg lehet megspórolni a márkaszervizes árakból.
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2005 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 120000 |