Még a feleségem is imádja: Seat cordoba 1.4 premium
Elöző autóm egy volkswagen polo classic volt! A cordoba ahoz képest egy fokkal előrelépés, lényegesen szebb, és jobban is megy mint a polo 1.4 ese, igaz az még csak 8 szelepes volt, mintha egyel magasabb kategóriás autoban ülnék. 100 ig egy kicsit lusta, de azután...:) A futóművet szerintem nagyon eltalálták amikor kell comfortos amikor kell akkor kellöen sportos! Nekem a belsö kialakítása is tetszik, imádom a piros műszerfalvilágítást. A csomagtartó hatalmas, ami részben előnyös részben hátrányos. Szerintem egy kicsit növelhették volna az utasteret a csomagtartó rovására, de nem panaszkodom a hellyel nincsenek problémáink elfér benne a család sőt..
Eddig nem romlott el benne semmi csak nyáron a belsö műanyag boritások nyikorognak kicsit, gondolom a hő miatt.
Egy szó mint száz imádja az egész család.
Folytatnám az ítéletet. Már 2 éve van nálunk az autó. Eddig hibátlan, tényleg semmi nem romlott el benne. Le a kalappal a seat elött, nagyon megbízható autó! Most kerül sor majd a 2. szervízre. Az 1.4 es motor már rendesen bejáratódott, meg vagyok vele elégedve, azt nyújtja amit nyújtania kell. Aki száguldozni akar az ne ezt a motort szidja hanem vegye meg az 1.9 es 130 lovast 5 misiért. Összességében megérte a 3 millios vételárat, ha továbbra is ilyen megbízható autó marad, sokáig a család része marad! Csak ajánlani tudom mindenkinek!
- 1 éves de még nem volt vele semmi probléma!!!
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2006 |
Előző autója? | Polo classic | Következő autója? | seat vagy volkswagen |