Autók » Renault » Mégane (2002-2008)

Mégane 1,6 16V Grandtour

Komoly útitárs bosszantó típushibákkal

Minden idegesítő apróságával ez egy nagyon szerethető autó. Szerintem a legszebb kombik egyike, amit ma kapni lehet. A beltér hatalmas, a részletek jól meg vannak tervezve. Hosszú távon is kényelmes. A motor elég erős hozzá, és nem hangos. Országúton 100 környékén 5,5-6,5 között fogyaszt, ami ekkora autótól szerintem nagyon rendben van. Városban már nem ennyire rózsás a helyzet, mert simán 8,5-9,5 ig lemegy a torkán a forgalomtól függően.

Ha rájössz, hogy melyik szervizben vesznek komolyan , akkor már nincs nagy gond.

A végére:

A fenti ítéletet még 42000 km-nél írtam, és azután 72-nél adtam el. Később semmi baj nem volt vele, úgyhogy becseréltem egy újra. Szintén Megane.

Azért 2003 után már nem volt olyan egyszerű dönteni, mert minden gyártó kiadott valami újat. Nem bántam meg, most is ilyet vennék. Azért a Granancia + szolgáltatást mindenkinek ajánlom.

Az ítélet címéhez hozzátartozik, hogy rengeteg típushiba már ki lett javítva. Amiket cseréltek rajta azzal később semmi gond sem volt.

- Garanciában: Toronycsapágy, vezérlőtárcsa, ablakemelő, fűtőmotor , gyújtótrafó

Renault Dél-Pest

Renault Kelet-Pest

Fenntartási költség (7) Évjárat 2003
Megbízhatóság (7) Vezetett km 72000
Előző autója? Shuma 1,5 LS Következő autója? Renault Megane II 1,6 Grandtour Privilége Automata
Verdikt (6.9/10)

Renault Mégane 2002 (2002 - 2007)