Nekem bejött
Olvasom hogy sokak nincsenek megelégedve az 1,6 HDI-vel. Sok hiba, stb. Szerencsére én nem tapasztaltam semmi komoly hibát, nem robbantam le az út szélén. Jelenleg még csak jó élményeim vannak, mármint az autóval, a szervízeléssel nem annyira. Nagyon magas szerintem a szervíz költség. 60000 Ft-ot fizettem a 40ezres és a 60ezres szervízre is és ebben nincs fékpofa csere, csak a szokásos. Nagy a belső tér, gyerekülés+ még két felnőtt elfér hátul. Sajnos az izzókat sűrűn kell cserélni, én kb. 8ezer km-ként cserélem. tettem, én bele jobb minőséget is de azt hiszem majdnem mindegy, mondjuk valamivel tovább bírta. Olvastam korábbi véleményt, hogy a gumikat 20ezer km után le kellett cserélni mert elkoptak. Én ugyanazzal a gumival járok még most is és semmi baja. A kopása normális. Én másfél éve vettem az autót és 66ezer km után nagyon meg vagyok vele elégedve, csak a szervíz....Fogyasztása nagyon jó, bár rászoktam a 90-100 km/h-ra, így mentem már vele 1100 km-t is. Így a kijelző szerint 4,7 l/100 átlagfogyasztás jön ki, azonban tankolás után utánnaszámolva nekem mindig 3-5 tized literrel több a számított érték a mértnél. 130 km/h-nál ha odalép az ember még rendesen gyorsul. Összefoglalva nekem bejött és remélem még sokáig bírja. Én 2005. áprilisában vettem 4 MFt-ért. Akkor a kategóriájában a legolcsóbb volt, főleg ezzel a felszerltséggel.
- Indexkar (gar-ban kicserélték), turbó szimering, hátsó sárvédő leszakadt, az első égőket folyamatosan cserélni kell
Szeged Kovács Peugeot
Kecskemét Peugeot Carlion