A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Peugeot » 307 (2000-2010)

307 SW 2.0 HDI 107 ló RHS motorkód 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Hálás Oroszlán 330 000 km

Szöveges ítélet

Motor: 110 ló, nagyjából elég a közlekedéshez, de pár tucat még jó lenne! :-) Meg kell adni neki mindent időben, vagy inkább idő előtt, és akkor kimegy a világból. Olajpára azért akad, de nem olyan mennyiség, hogy 10 000 km alatt 2-3 deci olajnál többet kelljen utána tölteni. nem eszi az olajat.

Az előző tulajdonos nem értett az autóhoz, és nem is figyelt nagyon rá, nem hiszem, hogy idő előtt megvoltak a szervizek, de ezt is tolerálta a technika. Én 10 ezrenként cseréltem olajat és szűrőket.
Sajnos a motor hátulja igencsak a tűzfal árnyékban van, azt a részt szerelni úgy, hogy a motor a helyén van, nagyjából lehetetlen. Itt van a turbó és az EGR is.... De eddig nem volt velük probléma. (330 000 járunk)

Városi használatot kerültem, ez vélhetően használt neki.

üzemanyag: Próbálkoztam SHELL, OMW, MOL üzemanyagokkal, ez utóbbi jött be leginkább. Takarékos vezető vagyok, ha kell akkor azért odalépek, 5.5 l/100 az átlag.

elektronika: állítólag pocsék, de miután átnéztem és megtisztítottam a biztosítékokat, igazából semmi probléma nincs. Indexfoglalat tuti tönkremegy ennyi idő alatt, de ezt is lehet orvosolni, akár házilag is.

Karosszéria: 17 év 2 hónap után felületi rozsda van itt ott. Csomagtérajtónál van kezdődő rozsda. Kerékjárati ívek nem rozsdásodnak, mivel minden műanyag. :-)

Kényelem: az utastér átlagosan tágas. Nagyobb autókhoz szoktam, de ez sem rossz. Az ülések variálhatósága szuper. Hátsó ülések háttámlája dönthető, mármint hátrafelé is, mindegyik külön sínen van. Első ülések fűtései szinte egyik autóban sem működnek és maga az ülés is szétmegy...

Hamar bemelegszik az utastér, a hátul ülők lábaihoz is fúj meleget. Klíma is elég erős.
Az üvegtető ugyan sötétített, de nyáron kevés. Jó lenne hozzá egy áttetsző roló még a teljes lezáró roló mellé, átmeneti árnyékolásnak.

Biztonság: 6 légzsák, övfeszítő, menetstabilizátor, ABS....

Pakolhatóság: A hátsó üléssort 1 perc alatt ki lehet szedni, szekrény, ágy, bringa mehet bele.

Összegzés: Ha az előző tulajok nem vágták gajra az autót, akkor odafigyeléssel megbízható és jól használható járgány ez, ezzel a motorral.

Hibalista

- Turbó nyomásszabályzó, felső motortartó bak, toronycsapágy, stabpálca, első lengéscsillapító, féktárcsa, fékbetét, indexkar (örökölt hiba), generátor fesszabályzó, kormányszögjeladó, fékpedálkapcsoló, klíma (a szerviz jóvoltából, mert nem rögzítettek egy vezetéket, amit kidörzsölte a hűtőt) - - Szóval különösen nagy gondok nem voltak vele, pedig volt pár gazdája és odafigyelhettek volna jobban is. Egyetlen egy nem tervezett szerviz volt, a feszültségszabályzó miatt.

Ide hordtam szervizbe

Tiszasas (10pont)

Értékelése: 10

Másik szerelő értékelése

Kecskemét, Hernád, (saját magam)

Értékelése:

Képek az autómról

Fenntartási költség (5) Évjárat 2003
Kényelem (7) Használati időtartam 3 év
Teljesítmény (5) Km vásárláskor 230000
Megbízhatóság (8) Vezetett km 100000
Szerviztapasztalat (5) Átlagfogyasztás 5 l
Előző autója? Következő autója?
Ennyire szerette (8) Megérte a pénzét? igen
Verdikt (6.8/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Peugeot 307 2000 (2000)

További ítéletek (459 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)