Szupertraktor
Egy peugeotból ültem az új zafirába. A peugeot szép volt és kényelmes, de egy nagy rakás trutyi. Ez a 6500 km amit az opelbe hajtottunk nem sok, ebből még bármi lehet, de ez már a sokadik opelem, az eddigiekből kiindulva túl sok rosszra nem számítok. Az említett kis hiba orvoslásánál a szervíz nagyon szimpatikus benyomást keltett bennem, azt hiszem itt nem lesz gond.
Az autó szép, kényelmes és nem ***. Ha kell szépen öregurasan utazunk, ha kell megindul rendesen. Jó nehéz, van benne anyag bőven (német...), ezt a tömeget a 120 LE és a 280 Nm nyomatékos motor szépen mozgatja. Azt, hogy csöndes nem mondhatnám. A hangja kis túlzással egy küszködő traktoré a falu széléről. Az eladó bőszen biztatott, hogy ez majd elmúlik, meg melegebb motornál nem vészes, stb. Végül is meg lehet szokni, mert, hogy el nem múlik az tuti.
Kényelmi szempontból ok. Eddig nem igazán vettem észre, hogy hét ember szeretne beférni a kocsimba, hogy-hogynem ez az utóbbi időben többször is előfordult. És tuggggya... Szóval kényelmes, komfortos. Tényleg egy kicsit kevés benne a tárolórekesz, de legalább nem csinálok nagy rumlit magam körül. Motor jó, fékek jók, kényelmes, ja a 6 sebességes kézi váltó szintén ok, finoman kapcsolható.Talán a sportos, gyors váltásokat nem annyira szereti, de végül is az autót nem gyorsulási versenyekre tervezték. Összességében nagyon király, szeretjük, az eddigi legjobb vétel. A fogyasztása városban ezen a hideg télen 7,5 liter körüli volt végig, ez nem rossz szerintem. Én csak ajánlani tudom mindenkinek...
- hőmérsékletszabályzó panelen elfüstölt valami (zárlat?) - azonnal(!) kicserélték
Opel délpest-gyorsak voltak és segítőkészek
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2005 |
Előző autója? | pug | Következő autója? | ezt szeretném még sokáig használni |