Kedvenc időtöltésem tárgya: Vectorral száguldozni
Rengeteg apróság romlott el a kocsin, ami engem eléggé zavart, de sok ismer?söm mondta, hogy minek tör?dök ilyen apróságokkal. Ha ezeket figyelembe vesszük, akkor sokat kellett javítani, de még soha nem volt olyan gond az autóval, ami súlyosnak nevezhet?.
Mivel a mai napig használom az autót, ez talán elmondja, hogy nagyon szeretem. Igyekszem karbantartani, odafigyelek a legkisebb gyanús zajra is.
Nyugodt szívvel állíthatom, hogy 110%-osan megbízható autó, mindig eljuttat a célomhoz, de alá kell írnom azt is, hogy rengeteg apró hibája van.
Felépítését tekintve sok "butaság" található a kocsin. Ami talán a legzavaróbb, hogy gyárilag nem raktak csomagtartó-kallantyút belülre. Valamint miért nem lehet az utastérb?l nyitni/zárni a csomagtartót?
Ami még a tervez?k figyelmetlenségét illeti, a tárolórekeszek szinte tökéletes mell?zése az utastérb?l. Gyakorlatilag csak az ajtókban található sz?k kis rekeszbe lehet pakolni, mert a keszty?tartó félig tele van a CD tárral, és max a napszemüveg fér be mellé + némi papír és toll.
Imádom a visszapilantó tükröket. Gyakorlatilag letörhetetlenek. Ha viszont egy másik autó mégis levinné, akkor ott már az oldalelemekbe is bele kell mennie, annyira rá vannak lapítva az autó oldalára. Nagyon szép ahogy a tükrök kinyúlnak a motorháztet?r?l az oldalsó ablakokra. Gyönyör? az autó eleje, és megér némi morcosítást. A hátulja alapjáraton nem nagy szám, de ha az ember megdobja egy szárnnyal, akkor már rögtön morcos lesz. Nem árt egy króm kipufogó sem... akár duplán is!
Az ablakok sötétítését is javaslom (amolyan fél-sötétre), nagyon szép lesz t?le az autó ahogy suhan az utakon.
- 2004 - Vezérm?tengely jeladó
- 2004 - Xenon fényszóró magasságállító hibajelz? hibája (valójában nem volt hiba)
- 2006 - Kormányműben keletkezett hiba sürgős javítást igényelt elég húzós összegért. Egymástól független szerelők együttes véleménye, hogy a budapesti utak tették tönkre (aztán vagy így van, vagy nem)
Opel Di-Fer (Érd Fazekas dűlő)
Opel Duna (BP Soroksári út)
Fenntartási költség | (5) | Évjárat | 2000 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Opel Vectra C GTS 2.0T |