a vas
0km-en vettem az autót, a szegedi mazdáSOKK-tól.Azóta nem megyek feléjük, hiszen egy bunkó banda.Ez a legjobban felszerelt modell, mégis vannak olyan apróságok amiket nem tudom hogy miért nem lehet bele rendelni.Pl.: napszemüveg tartó vagy éppen dohányzószett. Nincsen benne csikk tartó ami az olyan embereknek akik dohányoznak nem túl örvendetes.Kb.: ennyi a negatívum a kocsival kapcsolatban. Meg talán az , hogy 13-14 az átlagfogyasztásom.
De, természetesen hajtva van a kocsi a pályán is kb.:160-170 tempomat.A fedélzeti számítógépe kissé buta és nem is túl attraktív.
Az autó elvilleg folyamatos összkeréken van ami azt jelenti hogy 90% al hajtja az első kerekeket és 10%al a hátsót és ezt egészen 50-50 re tudja átalakítani.ami nagyon jol hangzik ugyanakkor vezetés közben minden kanyarban más és másképpen reagálja le az utat.Először nagyon furcsa.Ugyanabba a kanyarba sem tudsz ugya úgy belemenni hiszen nem tudod hogy a számítógép hogyan osztja el a nyomatékot.Érdekes érzés az is hogy amikor 0-ról gyorsítasz vele olyan 50 körül mint egy lórugás lehet érezni ahogy belép a hátsó kerék is a hajtásba.
A 260 Lóerő nagyon jó . nem is kell hozzá több.Bár szerintem egy 5 fokozatú váltóval jobban kilehtne aknázni a lehetőségeit.A nyomatékot nem lehet benni annyira érezni mint az előző autómban hiszen az összkerék miatt máshogy érzed.
A hangja nagyon gyengécske.nem tudom hogy hol vltak a hangmérnökök amikor tervezték az autót. Leginkább egy 1.6os suzukihoz tudnám hasonlítani.Mostmár van rajta egy direktszűrő, valamint egy enyhén modifikált hátsó dob.Igy egyáltalán nem hangos nem is brummog csak azért mégis lehet rajta érezni hogy nem dísznek van ott.
A Bose rendszer nagyon jó... bár nem tudom hogy egy mély-nyomót hogyan tudtak kihagyni belőle.MP3as cd-vel fölösleges próbálkozni hiszen nagyon megnehezíti a dolgokat.
Négy személynek ideális.
Terepre már vittem.de még nem sikerült vele elakadnom.
A gyári 210es max sebességet már többször sikerült megdöntenem.
na ennyi.
- 0