Sajnos nekem nem jött be
Jó tulajdonságok között említeném, hogy az autó belül elég tágas, a fogyasztás jó az 1.2- es motor vegyes fogyasztása nyáron 5.3 télen 5.8. Többet még nem fogyasztott. A motor nem túl er?s, de legalább nyomatékos, így nem is nagyon pörgetem, mert nem megy jobban. A csomagtartó a kategóriában elég nagy. Az els? ?lés lehetne egy kicsit kényelmesebb, mert egy 300 km-es út után az ember elfárad benne elég hamar. Az ?lések tisztítása kicsit körülményes minden koszt magába szív, a Vanish szappan már családtag a takarításnál. A beltéri m?anyagok túl könnyen karcolódnak. Valahogy úgy vagyok vele, hogy szeretnénk, de sajnos mindig elromlik benne valami és ekkor kiábrándulunk bel?le. Következ? autó vagy japán vagy német lesz még nem döntöttem el. Az autónak elég rossz az értéktartása, sajnos erre nem gondoltam amikor megvásároltuk, hogy ár alatt tudjuk majd eladni. F?leg így, hogy már riogatnak az új Puntóval.
- 4500 km után irányjelz? kapcsoló csere. Majd 9000 km-nél nem volt alapjárat, fojtószelepház csere persze garanciában, melyre az engedélyt meg kellett kérni a Fiat Magyarországtól amit meg is adtak a szervíznek. 18000 km után komplett kuplung csere, mely említve lett már a 4500 km-es javításnál is de azt mondták, hogy majd kinövi, mert még új az autó., hát nem n?tte ki.
Autóméry Kft Nyíregyháza
Fenntartási költség | (6) | Évjárat | 2004 |