Szekér
Az autót végautóként az apám kezdte el használni, élete els? új autójaként. Azóta eltelt több év, és már a család minden tagja ny?vi. A bejáratás szépen megtörtént, nem gyilkoltuk, kátyúkat kerültük, már csak azért is, mert ráz mint egy szekér. Lehet ezt sportosnak hívni, ám ki sportol a kátyúkban, és a macskakövön? Mivel szekér, így minden nyiszog, csörög, zörög benne, az ajtók gumiszigetel?inél pedig a folyamatos durva rázkódás miatt mostanra kikopott a festés. Alapozóig. Fémig. Már rozsdál is. Kenegetem csodaszerrel, de nem sok sikerrel. Máshol nem rozsdál sehol, ezt a javára írom. Húzni egész jól húz, de meglehet?sen forgatni kell, 4-5000 között érzem, hogy ugrik. Ötödikben elég lomha. A motornak elég egyéni hangja van, mondhatnám közepesen hangos a beltérben, de elég fickós, szeretjük, f?leg mióta rozsdál, lukad a kipufogó dob. Sportdob? Ugyan kérem, ácskapocs, luk, aztán hajra. :) A végsebesség 170 körül lehet, a nagy sebességet igen jól veszi, itt pozitív a futóm?. A gyári hangrendszer csapnivaló, ráadásul teljesen speciális, semmi nem cserélhet?, legalábbis nem könnyen. A csomagtér kiváló, az ülés lehajtásával és a kalaptartó amputálásával kisebb családi költözések is végrehajthatók vele. Mosógép, mosogatógép, h?t? nem probléma. Akár egy robogó is befér, már azt is vittem. Összességében véve szeretjük, bár sokat eszik, és ráz + zörög, de nem hagyott ott sehol eddig.
- ékszíj, ac pumpa, ablakmosó spricni szelepe (nem jön lé), autórádió (ajtó beragad, letörtem, fene a belét), hátsó ablaktörl? majomkodik néha, teljes kuplung csere 80000km körül.
Fiat Márkaszervíz - rabló banda
Én - lelkes, alapos, ám sokszor szakszer?tlen
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1998 |
Előző autója? | – | Következő autója? | Fiat Microcar, Citroen C3, Citroen XM |