Mi csak Picúrnak hivjuk
Ezt az autót anyagi korlátaink figyelembe vételével els? családi-városi kocsinak vettük. (2 személy)
Az összes konkurens típus végig nézése után utolsónak vettük szemügyre a Yaris-t, de megtetszett és a csomagtartó kis mérete ellenére mellette döntöttünk. Ez ha csak ketten használják, akkor a hátsó üléssor mozgatásával a normál méretre b?víthet?.
Voltunk vele azóta többször külföldön is. Azt kell mondjam, ha a sof?r egy nyugodt ember és nem akar versenyezni menet közben, el megy bárhová. Igaz a hegyvidéken kapaszkodnia kell a kaptatókon. Ennyit tud az 1 literes motor.
Ha többen ülnek benne, hátul is van rendes hely, f?leg pár konkurenshez képest. Ilyenkor a csomagtartó persze kisebb.
A fogyasztás vidéken 5 liter körül mozog, Pesten is a nagy dugókat kerülve 5-6 liter között el lehet vele járni.
A fékek nem túl keményen de jól fognak, kanyarban is meglehet?sen stabil csak az autópályán 120km/h felett érezni hogy a szél kissé dobálja - gondolom mert magas.
Nekem csak a kuplungját kell szoknom, mert az kissé nehézkesen kezelhet?. Alapjáraton nem hallani a motor hangját és mivel más autókhoz képest fent fog a kuplung néha sikerül kissé felpörgetni a motort.
Különben a pedálok tükrök jól lettek kitalálva és könny? vezetni.
- új korában a kormánykerék nem állt középen-garanciás
- Els? szerviz után nyiltott széjjel a m?szerfal alsó és fels? fél-a pollensz?r? tisztitáskor eltörték az összefogatást
- Ennek javitásakor beszorult a fels? kesztyütartó mecshanizmus.-garanciás
- Ennek javitásakor megkarcolódott az A oszlop müanyag burkolat-garanciás
- Ablaktörl? lapátok hamar tönkrementek.
- Kuplung eléggé fent fog, de a szerviz szerint ez még normális.
- A vezérm?szij oldali oldalsó tartóbaknál gyenge olajköd keletkezik, amit még garanciálisan újra tömítenének, de én inkább hagyom.
- Mindenkinek ajánlhatom. Ha nincsenek nálunk a szerviz hibái, szinte hiba nélküli lenne.
Toyota M3-azóta megszünt.
Toyota Realszisztéma. Viszonylag rendesenk, kicsit néha a szakértelem hiányát látom a szerel?knél. Nem akartak eddig megvágni.
Fenntartási költség | (10) | Évjárat | 2003 |
Előző autója? | Corsa | Következő autója? | – |