Automata ufóka
Jo hogy kényelmes és az ezreshez képest jol megy is.Motorikusan patent.Nekem 5.3-6.3 ig fogyaszt vegyesbe.Elmentem már 5 alatt is finoman viszont már az autopálya 130km nél 7 fele kacsingatott na ez már nem annyira tetszett.Hiába jobb az 1.3mas szinte egyformán fogyasztanak csak az kajakabb.Gyorsulást jo ,fék is patet.Futomű kellemes ,és a térkinálat belül is.jo.Bár ilyenkor nincs csomagtartó.Egyszoval mebizhato joszág kivéve mikor megilyesztettek a Toyotánál ugyan is én egy ugynevezett Free Tronic válto (féautomata) kivitelt vettem asszony nagy örömére.Olajcserekor halkan mondta a szervizes hogy jo amig jo de ha az automata kuplungja tönkremegy ,márpedig most lépett volna a 9edik évébe akkor az munkadij+anyag 400e ft be fog fájni.Ja és még azt is mondta hogy akár milyen automataválto szerelőhöz ne vigyem mert mert nem tudják megcsinállni el fog hajtani a komplikált és drága mulatság miatt.Nem hittem fölkerestem néhány automata válto szerelőt és igaza lett a szevizesnek.Földbegyökerezett a lábam és 1év használat után eladtam .Azota beszéltem több szerelővel és emberrel mindenki azt mondta adjam el amig jo.Mert utánna ingem gatyám.Csak 2x kért Lamdaszondát persze csak a drága jappán jo neki mert mással világitott a kontrollámpa.Amugy ha nem lenne ez a válto még most is meg lenne.Megbiszható igénytelen kocsi már ami a belsejét illeti mert az botrány.(kárpitok)borzalmas szinűek és tapintásuak. Müszerfal már rendesen zörgött (8éves)és a gördülési zaj magas.Minden kis kavicsot behallani az utastérbe.Motorikusan viszont kivállo le a kalappal a japok elött.Franko kis kocsi de ilyet már PL az olaszok is tudnak.
- Lambdaszonda(55ezer)azelső (38ezer) A kuplung még birta de ha tönkremegy 400e ft.Fasza mi?Élen a félautomata (hogy forogna a sirjában)
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 1999 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |