Sánta kutya
Alapvetően egy jó kis autó. Kulturált fogyasztással. Köbcentit meghazuttoló dinamikával. Ha papás vagyok 5-5.5l Nyállal is beéri. A 3 hengertől most is kiráz a hideg(nem vennék többet). Hazudnék ha azt mondanám hogy zajos, de ha erőlködik(pl. emelkedő)olyan mint egy morgó kutya amelyik úgy szalad, mintha hiányozna egy lába. Ha az összerakási minősége minden európai autónak ilyen lenne, akkor elégedettek lehetnénk kontinensünkkel. A karosszéria merevsége kombi létére néhány sedan-t is meghazuttolna. Szinte csak szar utakon járok vele (Magyarország), ennek ellenére nem nyiszog, nem csicsog és nyöszög, kivéve a könyöktámaszt. Nem szeretem a sok műanyagot de azért praktikus főleg takarításkor. Az űlés hiába állítható minden irányban a rövid űlőlap miatt kényelmes űléspozíció számomra nem létezik (184cm vagyok). Ráadásul deréktámasz sincs(kispárna kell). Az űlés nállam 1-est kapna. Jól pakolható de kicsik a rekeszek. A futómű kemény majdnem sportos, olyan vw-es. A motorcserémről annyit, hogy talán selejtes volt de én láttam "szétbontva"(azt mondták nem javítható un. sajtolt motor, kihegyezve, agyonelektronikázva). Kiváncsi leszek az új mennyu km-t bír de nem várom meg . A régi 185km/h-t ment, vesztére.
- Motorcsere 41000-nél. Majdnem kifutott a Garanciából.
- Ezenkívül semmi.
Roland autóház. Ebes