A projekt az IHM támogatásával jöhetett létre. Írjon ítéletet! Írtam, de hogyan szerkeszthetem?

Ha az indapass elötti időkben írtam ÉS megadtam az email címet.

Az ítélet alján lévő mezőbe írja be azt az email címet, amivel egykor írta az ítéletet. Ekkor egy emailt kell kapjon a további teendőkkel.

Ha nem adtam meg emailt, vagy már nem tudom mit adtam meg, esetleg megszűnt az a cím.

Írjon a nepitelet@mail.totalcar.hu címre, ahova küldje el a probléma leírását illetve az ítélet linkjét.

Már indapassal írtam az ítéletet

Ekkor az ítélet alatt megjelenő sárga indapass boxon keresztül kell belépnie. Belépés után az ítélet alján lévő linkre kattintva szerkesztheti azt.

Autók » Skoda » Fabia (1999-2007)

Fabia 1.2 Htp 

Az ítélet értékelése
-nincs még értékelés

Az elnyűhetetlennek Gondolt Cseh Remek

Szöveges ítélet

Megjegyzésem , a Fabiat céges autóként kaptam . Ezért úgy gondolom , reális képet tudok adni az autóról.
Megkaptuk az autót s kirázott a hideg a 3 henger és az 1.2 Htp hallatára. Igen az autó gyenge papiron , meg a valóságban is. Ezidáig csak nagyobb autóim voltak - magán használatban jelenleg is -. Lényeg az autót megszerettem az igen nagyfoku puritánságával és ergonómiájával. Az autót arra tervezték , hogy A pontból B pontig kényelmesen s ami befér azt nyugodtan beletéve el lehessen szállítani. Erre tökéletesen alkalmas. Semmi bonyolult dolog nincs benne ezért nincs ami nyöszörögne vagy zúgna , semmi probléma nincs vele. HA a megengedett sebességgel mégy az autóval akkor a fogyasztás hihetetlen de 5L körül megáll - de ha hajtod akkor sajna ez az érték 8L körül áll meg. Autópályán jön az autó legnagyobb problémája - a váltó nagyon rövid fokozatai miatt szétpörgi magát - emiatt a fogyasztás megengedett határ fölött egy kicsivel 10L. Igen nem egy utazóautó hanem ez az autó egy rabszolga a városban árkon - bokron átmegy erőss és kényelmes. Nagyon jó computerrel és váltóval. A végsebesség 180 Km/h és 6000 fordulat 5. -ben teljesen leforogja magát. Ezidáig a Fabia semmilyen jelét nem mutatta , hogy kileheli a lelkeét mivel még fékbetétet sem cseréltem sőt az olajon és a szürőkön kívül semmit. Igénytelen jószág - Le is nézik az utakon rendesen ami komolyan mondom dühit ,ilyenek vagyunk. Annyian levillogtak , az autópoályán - félelmetes. Más autónál ez az érzés soha nem fogott el / Nem volt gyakori azért/.
Szerintem az autót azok vegyék akik , nem a szépsége miatt veszik hanem mert egyszerüen egy megbizható autót akarnak amelyet nem kell félteniük . Minden a helyén van igaz nem szépek de nem is romlanak el. Szóval ezidáig semmi de most valami probléma történt a kis Htp vel ugyanis folyik az olaj . Igen első jele a szerviz szerint a hengerfejtömitésnek - be kell vallanom de az átlagfogyasztásom 8 -8.5 L tehát a kicsike sokat pörög 5000 -en. Ezidáig 14 db autóm volt a 12 év alatt de állítom , hogy ez az autó a legigénytelenebb autó . Ezt az autó csak kombiban ajánlom mindenkinek mert szerintem ehhez a karosszéria tipushoz álmodták meg az egész autó imázsát. Kicsit nevetségesnek tartom amikor látok fábiákat MPi vagy Htp felirattal sport dobbal mert szerintem is nevetséges. Szedánban pedig csak az , hogy szebb mint a Thalia de semmi egyébb mert ez egy igazi preciz munkaautó.
De azért egy Új suzukit meg sem tud közelíteni , a francia autó finomságától fényévekre , a német autók ergonómiájától szerintem szándékosan nagyon le van maradva. Azért ha belegondolok autó amely 117.000 km -en tiszta olajsár ???? 250.000 nél ha ilyen előjön akkor talán azt mondom talán rendben de 117.000???? Dieselt kell venni vagy a 1.4 16v motorosat. Szerintem az 1.4 Mpi az ismételten olyan mint ez olcsó valami Kelet európának.

Hibalista

- Most sem jöttem , rá de a fűtés néha nem indul el!!! Olajfolyás rettenetesen

Ide hordtam szervizbe

Szakszervizek - mondják magukat

Értékelése: 4

Képek az autómról

Fenntartási költség (9) Évjárat 2005
Kényelem (7) Használati időtartam 0 év
Teljesítmény (6) Km vásárláskor 0
Megbízhatóság (7) Vezetett km 117000
Szerviztapasztalat (3) Átlagfogyasztás 8 l
Előző autója? Golf 5 Következő autója? Golf 6
Ennyire szerette (5) Megérte a pénzét? nem
Verdikt (5.7/10)  
 
Ítélet értékeléséhez be kell jelentkezned.
 

Skoda Fabia 1999 (1999 - 2007)

További ítéletek (703 db)

Szűkítés: jól megírt| képes| hosszú
Cím / Modell Időpont Hossz Km Ítélet Ért.

Népítélet-kereső Népítélet-kereső

  • Fenntartási költség
  • Kényelem
  • Teljesítmény
  • Megbízhatóság
  • Szerviztapasztalat
  • Ennyire szerette
  • - Évjárat (mettől meddig)