Ingázók jó barátja
Harmincéves nőként azt kell mondjam, nagyon meg vagyok elégedve ezzel a kis ügyessel. Naponta ingázom, e kicsi kocsi a célnak tökéletesen megfelel. Megbízható, kis motorja ellenére jól húz, lehet sportosan vezetni. Az ülés kényelmes, kicsit kemény, jól tart, nem folyik el benne az ember lánya, frissen tart. Egyszerűen remek (!) a váltója (kés a vajban), szinte önmagától betalál a fokozatba. Belső dizájnja kissé szegényes, szabadon dekorálható :) . Minden olyan kis masszív benne. Nagyon jó az úttartása, és nekem egyáltalán nem tűnik keménynek a rugózása (magyarországi utakhoz nincs az a lágy...). A kormányzás finom, semmi erőlködés, egy ujjal tekerhető. Aki egyedül vezetgeti magának, az bőven elfér benne, családnak (gyerekek hátul) kicsi. Csomagtere szintén kicsi, a pakolást át kell gondolni. Hiányzik a kesztyűtartó tetejéről a tároló rekesz, ahová automatikusan rakná az ember az apróbb holmit. Ezt az autót arra találták ki, hogy naponta elszállítsa tulaját a munkába, boltba, bankba, vendégségbe és egyéb szükséges és kellemes helyekre. Strapabíró, kötelességtudó kis jószág. Imádom! Ha valaki nem téveszti össze az eszközt a céllal, az bizony nem fog csalódni!
- Csak izzócsere volt.
D.A.C. - Vác