Gyulavitéz szomszédjában vidáman éldegélő Thalia...
Sok pozitív emlékem kötődik hozzá, de természetesen még most is megvan, és szeretem ezt a kocsit. Ezek mellett nagyon sokszor mentette meg az én és mások életét is (a hülye döntéseim miatt), amire nem biztos, hogy minden kocsi képes lett volna az adott helyzetben. De ez régen volt. Az idő múlásával változtattam a vezetési szokásaimon, és mostmár nyugodtabban hajtom Őt.
A másik oldala: kényelmes, és már ezt értékelem a legtöbbre, illetve a klímát. Mert az jó. Az enyémbe minden benne van kivéve az ABS-t amire eddig nem volt szükségem (remélem nem is lesz) de a fékek nagyon jók rajta e nélkül is. (Nagyobb fékek vannak rajta, mint az 1,4 8v-sen).
Egyébként nagyon vigyázok rá, többször alvázvédőztem már, mert így semmi nem rozsdásodik alul se. És külömben is, tiszta udvar rendes ház mert csak!
Az Ő sötét oldala:
Nem 362LE.
Nem hidractive4-es a hátsó felfüggesztése.:) Nincs benne bőrkormány és bőr bevonatú műszerfal. Hiányzik belőle a gyári Alpine 8 hangszórós audiorendszer és a DVD lejátszó (ezt meg is fogom reklamálni a Renaultnál):)
Jó ótó. kopp kopp
Úgyse olvassa el senki amit írok, de a dci-s Cliosok és Thaliasok akiknek a befrecskenező szelepet akarják cserélni elmondom, hogy nem kell, csak a szoftvert kell újrapakolni rá, és működik. Tegnap tudtam meg! Vigyor.
- Ablaktörlő leszorító rugója nem volt meg mikor átvettem, de gariban csere. Ő kiállított autó volt gondolom lelopták róla.
- Gyujtótrafó
- Holtponti jeladó
Renault Budakalász jó a szervíz, de nagyon drága ide csak addig hordtam míg garanciális volt a kocsi. Addig meg az olajcserén kívül minden ingyen van.
Newborn autószerelő. http://www.newborn.hu Nagyon elégedett vagyok velük. Sokat nem jártam ott, de a gyujtótrafó a holtponti jeladó az olajcsere illetve a zöldkártya is aznap megvolt. Egyszer hibáztak, de ilyen már velem is előfordult a munkahelyemen. Csak az autómra nagyon kényes vagyok. Külömben 5*-ös! Ajánlom!
Fenntartási költség | (9) | Évjárat | 2004 |
Megbízhatóság | (9) | Vezetett km | 19000 |
Előző autója? | Megane 1996 | Következő autója? | Készülök venni 1 azaz egy darab Citroen C6 2,7 V6 HDI-t. 4-5 év múlva. |
Verdikt | (8.2/10) |