A 66 ló vonta szovjet csodahintó :)))))
Els? autó. 1 éves jogsimhoz vettem, nagyon jó kis gép. Ahoz képest h 1.3-as jobban megy mint sok 1.5-ös társa. Azért az a 66 paci ott van neki. Lepsénynél M7esen mért ismer?söm 170km/h-t amikor el?ztem ?t. Azon az úton megevett egy fél tank benzint, de megérte az élményt, h balra index bels? sáv, és padlógáz ablaktörl? :))) (Bp-balcsi) városban télen sem eszik 10l-nél többet, még pörgetve sem. Nyáron meg országúton 7,3-al elmegy. Nagyon jó kis gép, mondhatni a szovjet csoda!:D sportdobbal BMWket megszégyenít? hangja van. :D Nagyon szerettem a kocsit, minden helyzetben állta a sarat, még nem hagyott ott sehol, csak trehányságból, meg benzinmér? érintkez?jét elfelejtettem visszarakni tankra, kellett tolni 500m-t az autót a köv benzinkútig:D Mindent összevetve olcsón fenntartható családi autónak is kiváló, igénytelen járgány. Els? autónak jobbat nem is kívánhattam volna. :D
- Gyújtással voltak kisebb problémák(megszakító, kondi, elosztó alaplap, gyertyakábel, elosztófej, stb...): 1-2000 Ft-os tételek, 2005 májusban bal elejét összetörte, egy zsír új 530d BMW:) elemcserével kijavítva(biztosítóra ment szal nem spóroltam a fényezésen): 50.000 Ft , kaszni rohadt, m?szaki miatt ki lett javítva: cserélve lett mindkét küszöb, kerékívek, jobb els? sárvéd? oldallemez, 2 els? taposólemez, ekkor gyakorlatilag még egyszer megvettem az autót, de rozsdának nyoma sincs a motorháztet? elejét leszámítva, de az is le lett kezelve, azóta nem terjed. kisebb elektromos hibák el?fordultak, de házilag is ki lehetett javítani, bels? világítás csere, biztitáblacsere, és Demszky rémualma miatt szétrázódott lámpavezetékek, miatt egyszer úgy nézett ki a kocsi mint egy karácsonyfa mikor ráléptem a fékre, vagy felkapcsoltam a világítást:D, stb...
Akt Car Bt Budapest Zugló
profi karosszériamunka, és szerel?munka. néha 1-2 nap csúszás megbeszélthez képest, de asszem ez belefér, ilyen min?ség mellett. :)
Jómagam. Amit tudok megcsinálok magam a kocsin. Eddig majdnem minden sikerült is, de ha vmi nem, akkor jött a sárga angyal és kifaggattam h hogy kell, és legközelebb menni fog:D
tanulgatom hogy hogy is van ez.
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 1987 |
Megbízhatóság | (8) | Vezetett km | 20000 |