Kényelmes, erős középkategóriás SUV
Újként lett vásárolva, raktárkészletről, ezüstmetál színben, Business Technology téli csomaggal, fűthető ülés, kormány, szélvédő, fényszórómosó, etc. hasznosabbnál hasznosabb extrákkal. Kellett a Focus után egy magasabb építésű autó, aminek nagyobb a csomagtere, 470 l, erős, nem szervízigényes és garanciális. A Kuga tetszett formára és az ára is megfelelt, 7. Ford a családban, elég jó kedvezményeket kaptunk, meg plusz extrákat, így nem volt kérdés, hogy a márkánál maradunk. 6 év garancia járt a kocsihoz, ami nagyon megnyugtató. Elsőre a csendessége fogott meg, a vastag, 235-ös 17-es gumikkal, a téliekkel is, nagyon csendes, semmi gördülési zaj, semmi szélzaj. Kényelmes vezetői helyzet, könnyen átlátható, jó a kilátás, tolatóradar is van, elől-hátul, könnyű vele forgolódni, jó a kilátás. A multimédia érintőgombos lcd, navis, nagyon szépen szól, kár, hogy nincs hozzá magyar nyelvű menü gyárilag.
Az anyagminőség kifogástalan, szépek az illesztések, finomak az anyagok, semmi zörgés, de még nagyon új a gép.
Hátul is nagyon kényelmes, hatalmas a fejtér, lábtér, jól elférni, van levegőbelépő középen, ami jó dolog. A csomagtartó elég nagy, jó magasra nyílik az ajtaja, magasak sem verik be a fejüket. Hasznos a sötétítés B oszloptól, nem melegszik fel az utastér.
Nagyon praktikus és erős SUV, a szervize sem drága, jó választás volt.
- Eddig semmi, újonnan vásárolva, tökéletes.
Ford Strauss Szombathely
Fenntartási költség | (8) | Évjárat | 2019 |