Speedy Gonzales
Sajnos a vétel után majdnem egy éven keresztül nem volt alkalmam hosszabb távon és nagy sebességen kipróbálni a kocsit. Az els? ilyen alkalommal azonban azt tapasztaltam, hogy 120 km/h-s sebességnél remeg az egész autó, és elég rendesen tartani kell a kormányt, hogy egyenesen tudjak haladni. 130 km/h-s sebesség fölé pedig alig tudom vinni az el?bb említett probléma miatt.
Nosza, fel is hívtam a szervízt, hogy ilyenkor mi a helyzet. Azt mondták, hogy vigyem be, megnézik, és ha van rá lehet?ség, akkor kicserélik garanciálisan a felniket, mert lehet, hogy azok "ütnek". A csere megtörtént, a probléma megmaradt. Újabb hívás, és ígéret, hogy továbbítani fogják a Ford Hungária felé a problémámat. Csak azt nem tudom, mit fog a szervíz mondani, mikor a kocsi adatait (talán mer? véletlenb?l) elfelejtette elkérni.
- Gyújtókábel, amit Székesfehérváron a Simö-nél lusták voltak kicserélni garanciába. De a Bp-i Váci úton lev? Auto-Fort-nál azonnal cserélték. :))
Auto-Fort Bp. Váci út
Fenntartási költség | (7) | Évjárat | 2004 |
Előző autója? | Polo | Következő autója? | Toyota Land Cruiser (akkor talán a sok idióta nem vág majd be elém) |
Verdikt | (7.2/10) |