Csalódás!!!
Idén januári autó, használtan vettem a Premium Selection-ból. Bánom az egész vételt, csak azt nem, hogy használt autó. Teljesen hiányzik belőle az igazi BMW-s vezetési élmény, a kategóriájában nem ennek van a legjobb kidolgozása ( műanyagok zörgése csodálatos fővárosunkban ) és nem valami kényelmes. Nincs gyilkolva, hajtva az autó, minden szükséges dolgot megadok neki, szóval nem egy eltalállt jármű. Kényelemre elöl tűrhető, de hátul akkora kb., mint a tesóm A4-es Audija. A csomagtartó elég egy szűkösebb családi menethez, de nagyon rosszul van kialakítva a csomagtér, mert a hátsó lámpák benyúlása miatt nagyobb tárgyat nem lehet berakni a csomagtartóba. Az autó rugózása hihetetlenül rossz, pedig normál futóműves és csak 17 colos kerekei vannak.
Az úttartása sem olyan, mint ahogy azt reklámozzák, kanyarokban sem valami stabil.
Kiemelkedő extra csak a Head-up kijelző, ami nagyon hasznos, megkönnyíti a vezetést.
Az autómata váltó illik ehhez az autóhoz, de a kézi szerintem jobb, mert ez mindig kpcsol, csak akkor nem, amikor kéne. A motorjával nincs nagy baj, de sok a magyar közlekedéshez, sehol nem lehet ebben az országban kihasználni, elég ebbe a 3 literes motor is. Sokkal többet vártam ettől a márkától, nagyon csalódtam a BMW-ben, biztos, hogy a jövőben elkerülöm ezt a márkát! (bár most is ezt tettem volna)
- Először a 10 hangszórós hifi cd-s rádiója adta meg magát, mert a jó disco-s zenékből operettet csinált, azaz nyújtotta a cd-n lévő számokat. Új rádiót kapott, 110 ezer ft volt. - Amikor felmelegedett a motor, nem kapcsolt be a ventilátor, minden ki lett ezzel kapcsolatben cserélve kétszer is, egyenként volt 350 ezer munkadíjjal együtt. Ez állítólag szériahibája az E60-as és E61-es sorozatnak, de nem dicsekednek vele - Nem működtek benne az elektromos ablakok már akkor, mikor átvettem, de nem cserélték ki őket garanciába, a 4 ablak összesen 170 ezer volt. - Gyújtótrafó romlott el, ez volt 60 ezer ft - Egyelőre ennyi a hibalista, mostanában a világítás szarakodik, de még nem romlott el teljesen
Schneider autóház pécs rettentő bunkók, de értenek az autóhoz
Fenntartási költség | (4) | Évjárat | 2009 |
Előző autója? | 540i E34-es kasztni | Következő autója? | Audi vagy Volkswagen |
Verdikt | (4.4/10) |